5 hónapos babának mit adtok tízóraira és uzsonnára?
Az én fiam is 5 hónapos, mi is 1 hónapja táplálunk hozzá. Nálunk így folyik az etetés:
6:00 tápszer
9:00 tápszer
12:00 krumpli-alma, vagy krumpli-cukkíni vagy krumpli-répa
15:00 gabonakása simán vagy almával
18:00 tápszer
21:00 tápszer
Van, hogy reggel 9kor kapja a 3 órás kását, de többnyire az ebéd és az uzsonna az, ami nem tápszer.
Anyatejet, ha az nics tápszert. ilyen kicsi korban 1 más jellegú kaja is megterheló gyomrának, beleinek, nemhogy kettő.
nem tudom hova sietsz, ezsik majd még éeltében elég sok xart, sajnos.
Köszön szépen a válaszaitokat.
Kedves utolsó mi is a tejpépeket részesítjük előnybe, többféle is van itthon, azokat szoktam váltogatni. Egy biztos a vacsora banános-rizses azzal elvan reggelig. Délben főzeléket kap (üvegeset vagy, ha olyan kaját főzök akkor abból a zöldséget).
Válaszom a 10:34-nek szólt.
Neked is köszönöm a választ kedves 11:13-as.
A véleményekre természetesen nem vagyok kíváncsi, ha az érdekelne akkor úgy teszem fel a kérdést :-)
bocs, hogy ideírok, kedves kérdező leírnád nekem hogyan csináltad a hozzátáplálást?
Elsőre alma 1 kanál? aztán krumpli, répa? Olyan tanácstalan vagyok!
Te adsz neki tejpépet? Azt is szoktatni kell?
A védőnőm semmiben nem segít :(
11.32 vagyok.
Nehogy félreérts nem vagyok "hülye" csak érdekel, hogy másoknál ez hogyan is megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!