Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok uzsonnára 8 hónapos...

Mit adtok uzsonnára 8 hónapos babának?

Figyelt kérdés
A darabos még nem nagyon megy eléggé öklendezik tőle,úgyhogy inkább gyümölcsöket szoktam turmixolni keksszel,de már nincs több új ötletem.Tudnátok új tippeket írni?Amúgy még szopik de szerintem már reggelire is kéne valami mást is adni neki,Arra mit tanácsoltok?Köszi.
2011. febr. 28. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én reggel és este szoptatok még, 8 hónapos a babám. Tízórai gyümölcs, délben fízőzelék, uzsonna: tejbegríz, tejpép, vagy zabpehely gyümölccsel.
2011. febr. 28. 11:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,miből csinálod a tejbegrízt?És milyen tejpépet?Köszi
2011. febr. 28. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem az első vagyok,de bő egy deci vízhez púpos evőkanál búzadarát teszek,amikor sűrű lesz,beleöntök kb 30-40 ml tápszert,és elkeverem,ha sűrű,akkor még tápit bele.Aztán rakok bele banánt,vagy valami más gyümölcsöt,üvegeset is lehet.

Vagy én is bolti tejpépet adok neki.Esetleg fél pohár natúr joghurt,fél üveg üveges gyümölccsel(most ugyebár nem bővelkedünk gyümölcsben),vagy házi lekvárral,abból kevés is elég,finomra ízesíti a joghurtot.

2011. febr. 28. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Tejbegrízt veszek üvegeset (HIPP Jó éjt papi több ízben pl.) tejpépből is HIPP-et vettem legutóbb 250g, gyümölcsös, 4 kanál por és 135 ml felforralt víz.
2011. febr. 28. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Kislányom ma 8 hónapos:). Reggel-este tápszert kap. Tízóraira gyümölcs gabonapéppel v. Sinlac-kal illetve pár napja próbáltuk a túrót. Ebéd főzelék husival, hetente egyszer májjal, a héten kapott először reszelt sajttal. Uzsi vmilyen ízesített tejpép. Nagy alvó, ezért néha az uzsi kimarad, ekkor este több tápszert kér (akár 240-270 ml is).
2011. febr. 28. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!