Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napló Extra! 19.30-tól....

Napló Extra! 19.30-tól. Nézitek? Benne lesz a nő aki elvesztette a picurkáját.

Figyelt kérdés
Véleményetekre lennék kiváncsi...
2009. ápr. 5. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó egy történet, végig bőgtem az egészet....

örülök, hogy sikerült nekik örökbe fogadni egy babát :)

2009. ápr. 5. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú eset.Én is Szekszárdon szültem,és a szülésznők nagyon furcsák.Meg is bögetett az egyik.En is görcsöltem azt mondták ez nem fájás és ne hisztizzek.Utánna tudtam meg,hogy csak a fölsö görcsöket érzikeli a fájásmérő,a menszesz féle görcsöket nem.
2009. ápr. 5. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én néztem, nagyon sajnálom azt a nőt én nem tudom, hogy hogy tudnám feldolgozni ezt a tragédiát. Viszont a másik nő helyébe sem lennék, aki örökbe adta a kisfiát. Az is szörnyű nehéz lehetett.

3 hetes kisfiú anyukája

2009. ápr. 5. 19:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Sztem is borzalmas a történet. Én még megnéznék egy interjut az akkor ügyelő dokikkal,és nővérekkel ill. szülésznőkkel...én hallottam már a másik oldalrol is és akkor az anyuka is hunyóként jött ki... a tragédia tényén viszont semmi nem változtat...
2009. ápr. 5. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tyűha én lemaradtam,vki nagyon nagyon tömören nem foglalná össze mi volt?

Amúgy sok helyen irtó tahók az orvosok.Anyum mesélte,hogy amikor én születtem is(ő alapból nagyon vékony),20kg-ot hízott,befektették egy hónappal a szülés előtt(más hízik 30at és nem bánják),az egyik fiatal orvos(most mellesleg anyám nődokija,fujjj de utálom, folyton azt hajtogatta neki,hogy meg fog halni ő is meg én is ha mér hízni fog.Anya annyira megijedt(pedig egészségügyis,tudja,h van ez),hogy alig evett utána.

2009. ápr. 5. 21:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Szekszárdi kórházban pár hónapja meghalt egy picurka és az anyuka nem vállahat többé gyereket. most volt a tv-ben hogy sikerült nekik örökbe fogadni egy picurkát.
2009. ápr. 5. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is Szekszárdon szültem, de velem normálisak voltak a szülésznők...pedig egy héttel elöbb be kellett feküdnöm és még ráhuztam egy hetet, így elég sokat találkoztam velük... Ugy látszik mikor milyen bugyi van rajtuk...És a sok doki közül is csak egy volt aki tahó volt velem...

A lányt nagyon sajnálom és örülök hogy sikerült nekik mégis egy kismanó...

2009. ápr. 5. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm,hogy leírtad:)
2009. ápr. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!