Napló Extra! 19.30-tól. Nézitek? Benne lesz a nő aki elvesztette a picurkáját.
Borzasztó egy történet, végig bőgtem az egészet....
örülök, hogy sikerült nekik örökbe fogadni egy babát :)
Szia! Én néztem, nagyon sajnálom azt a nőt én nem tudom, hogy hogy tudnám feldolgozni ezt a tragédiát. Viszont a másik nő helyébe sem lennék, aki örökbe adta a kisfiát. Az is szörnyű nehéz lehetett.
3 hetes kisfiú anyukája
Tyűha én lemaradtam,vki nagyon nagyon tömören nem foglalná össze mi volt?
Amúgy sok helyen irtó tahók az orvosok.Anyum mesélte,hogy amikor én születtem is(ő alapból nagyon vékony),20kg-ot hízott,befektették egy hónappal a szülés előtt(más hízik 30at és nem bánják),az egyik fiatal orvos(most mellesleg anyám nődokija,fujjj de utálom, folyton azt hajtogatta neki,hogy meg fog halni ő is meg én is ha mér hízni fog.Anya annyira megijedt(pedig egészségügyis,tudja,h van ez),hogy alig evett utána.
Én is Szekszárdon szültem, de velem normálisak voltak a szülésznők...pedig egy héttel elöbb be kellett feküdnöm és még ráhuztam egy hetet, így elég sokat találkoztam velük... Ugy látszik mikor milyen bugyi van rajtuk...És a sok doki közül is csak egy volt aki tahó volt velem...
A lányt nagyon sajnálom és örülök hogy sikerült nekik mégis egy kismanó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!