Fiú babás anyukák, a bakocsitokban van ágyékvédő?
Figyelt kérdés
Nekünk nincsen, nem tudom ez baj e. De amikor bekötöm benne akkor mindig félrecsúszik középről . Szerintetek nem nyomja neki? Vagy rosszul van esetleg beállitva? Ti hogy oldjátok ezt meg?2009. ápr. 5. 17:16
1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, babakocsit akartam írni.
2009. ápr. 5. 18:33
2/6 anonim válasza:
Szia! Ha az agyekvedo az a resz, ahol a ket laba kozott van a csatt resze, ami vastagabb mint mashol...akkor igen, nekunk van. Csak nem tudtam,h ezt annak hivjak. En azt hittem,h azert vastagabb mert onnan jon ki a csatt, amibe be kell csattolni a valloveket....huuu ezt nem tudom erthetobben leirni....igy en sem ertenem. Remelem te igen..:))
3/6 anonim válasza:
Elozo vagyok....megneztem,h hivja. Agyekvedo csatparna. Igen, van nekunk, de a babakocsi tartozeka, nem kulon vettuk bele. Ha ugy latod,h kenyelmetlen neki, tegyel oda vmi puhat.
4/6 anonim válasza:
Nincs, de szerintem nem is kell. Szerintem a pelus eléggé kipárnázza, hogy ne legyen neki kényelmetlen.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Fiús anyuka vagyok, de én még erről nem is hallottam. Jó lesz utánanéznem. :)
6/6 anonim válasza:
Szia! A mi babakocsinkban is van, szerintem kényelmesebben is ül benne. Ha nincs talán nem gond, szerintem csak a kényelem és a biztonság szempontjából tesznek ilyet a babakocsikba.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!