Van valakinek valami jó kis trükkje altatással kapcsolatban?
nem elég neki.
napirend (suttogó 4é)
azonkívül nekem furcsa, hogy nem alszik el cicin, nem éhes? azok a babák szoktak sokat ébren lenni és nyűgösek... :(
Fél óra sok szerintem, de nekem is a kicsi ilyen volt. Nem tehettem le a kezemből, mert azonnal felébredt, de mivel fáradt volt, nyűgösködött.
csak az volt a megoldás, hogy pár percet kifárad a sírástól (3-5 maximum), ezalatt se hagytam magára, hanem csak letettem (azonnal beindult a sziréna), mellette maradtam és dúdolgattam neki akkor is ha kiüvöltötte a tüdejét és közben simogattam. Amikor elfáradt felvettem, elringattam és utána már ha letettem, akkor nem ébredt fel azonnal.
Ó te szegény,,az én babám is ilyen sírdogálós volt és pont úgy mint te ahogy leraktam annyira üvöltött,mint,ha valami baja lenne.A legnagyobb baj az volt ,hogy csak 1 szobás lakótelepi lakást tudtunk venni.És a férjemnek muszáj volt aludni ,mert másnap munka és busz sofőr volt.
Meg beszéltük,hogy elmegy szabadságra és átállítjuk az éjszakai alvásra.
Nagyon nehéz volt kiállni, hogy ne vegyem fel.
Végül is nálunk az segített mikor gyermek zenéket tettem fel és annak a hangjára elkezdett figyelni és szépen lassan el is álmosodott.
Próbáltam én is énekelni neki,de valahogy nincs jó hangom így maradt a magnó.
Nekem ez vált be,de lehet kapsz jobb ötletet,minden jót kívánok nektek!!
Igen, lehet, hogy éhes?
A cicinek nyugtatni kellene. Nekem sokszor azon alszik el, vacsinál pedig mindig.
De olvastam itt sok olyat, hogy nem alszik nappal és nem volt semmi gond.
Amúgy csak altatásnál nyűgi, vagy simán, mikor ébren van, akkor is? Mert ha nem nyűgi, akkor nincs baj. Persze az idegrendszer fejlődéséhez jobb lenne, ha többet aludna.
Eszembe jutott, hogy próbálhatnál aromaterápiát!!! Azok nagyon jók. Akár egy spéci, jó kozmetikushoz is bemész, aki végzett ilyen aromaterápiás tovább képzést és persze nem is hülye és ő is tud adni neked valami jó nyugtató cuccot.
Ha nem ismersz ilyet: [link]
Ez nem én vagyok. :) Nem magamat reklámozom. :) De benne tuti bízhatsz!!!!!
Előző vagyok. Most láttam a válaszod.
Jól hízik!!! Ne pótolj!!! Nem eszik keveset, hiszen lehet, hogy tartalmasabb a tejed, mint másnak, akinek többet eszik.
Nekem is volt ilyen időszakom a 4. babámmal(rengeteg tejem volt,tehát éhes nem lehetett)
Én arra gondoltam hogy fejletlenebb az idegrendszere az átlagnál ezért a felületes alvás.cicin sem aludt el.De nálunk spontán megszünt a dolog.
Legytek minél többet a friss levegőn és mindig legyél nagyon nyugodt,ha nem akar aludni akkor is. Kitartás!
Jaj, ne is mondd, az első 3 hónap a legnehezebb. Utána már csökken a sírás és jobban el is vannak magukban. Persze ez viszonylagos, de már értékelik, ha tereget az ember vagy be lehet rakni őket egy játszószőnyegbe.
Én nem csináltam "altatást". Aludt, amikor akart, figyeltem, mikor alszik, eszik, és ehhez igazodtam. Mindig mellette voltam (ha nem, akkor ordítás), aztán valahogy beállt a napirendje magától. Ne hagyd sírni. Nagyon fárasztó, de egyre könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!