Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sírhatnékom van! Alvásgondok...

Sírhatnékom van! Alvásgondok 16 hónapos kislányomnál tanácsok?

Figyelt kérdés

kislányom legalább másfél hónapja nem alszik rendesen el.

19 körül fürcsi kap tejcsit, és alvás. (születése óta ez a rutinos napirend )

berakom az ágyába és feláll, üvöltözök, kiveszem, berakom magam mellé, bármit csinálok nem alszik !!!

fetreng szegény, 2óra hossza mire elalszik.

régen olyan szépen aludt, most meg mióta nyár van semmit se, napközben is épphogy elalszik fél órát aztán felébred.

az este meg vmi rémálom.

nem is álmos ! most tegyem le 18 órakor hogy hátha elalszik 8 órára? vagy mi??

a férjemmel is szeretnék együtt lenni kicsit, de nem tudok mert a lányommal kinlódok, ..

egyszerűen nem álmos.. mit csináljak?

tegnap már a két szemem kisírtam mert volt legalább 22 óra mire elaludt nagy nehezen..

segítsetek mit csinálhatnék vele, jó alvás praktikák?

2011. júl. 25. 12:27
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

sziasztok

köszi ..egész jól telt az este

20 órakor fürdettem evett, és letettem aludni szerintem egy fél óra alatt bealudt, és csucsukált reggelig.

ma esik az eső., úgyhogy nem tudom vinni játcizni ,minden lucskos.

majd kitalálok vmit hogy lefárasszam

és ma is 20 kor teszem le remélem aludni fog, és ha igen, akkor októberig,így lesz.

köszi :)

2011. júl. 26. 09:39
 32/33 A kérdező kommentje:
jah igen.. a védőnő annyit mondott BIZTOS AZ IDŐJÁRÁS
2011. júl. 26. 09:40
 33/33 anonim ***** válasza:
Nekünk majdnem minden időben muszáj egy kis séta, ezért gumicsizma, esőkabát, sapka és gó. Szitáló eső nem akadály, egy órát így is sétálunk. Nekik is meg kell szokni minden időjárást. Persze nem szakadó esőben és nem elázásig sétálunk!
2011. júl. 26. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!