10 hónapos babád cumiját, cumisüvegét, tányért, kanalat, stb. , milyen gyakran sterilizálod/főzöd ki?
Ez nem a lehurrogós/kioktatós oldal. Szóval légy szíves kommentelők, csak finoman/nőiesen.
Szerintem nem árt a sterilezés! Legalább nem lesz szájpenésze. Persze ne mindent, de a cumi és a cumisüvegfej fontos. Én mai napig ezeket szoktam. Most 11 hónapos.
Az utolsó 3 választ is köszönöm!
Nem gondoltam, hogy ilyen sokan írtok, ha már így alakult, leírom, mire jutottam:
Válaszaitok és saját belátásom alapján áttérek a vízzel elmosás-sterilezés-ről a "rendes" mosogatószeres tisztításra, ezt pedig fokozatosan fogom tenni . (Ez a javaslat - a fokozatosság- különösen hasznos volt számomra.) Kivétel ezalól a cumi és a cumisüvegfej, amiket ezután is fogok sterilezni. Nagy hőség ill. betegség esetén nagyobb odafigyeléssel - nem mellesleg tegnapi 16:27-es babának jobbulást, mamának kitartást! A sok hasznos választ mind felpontoztam, és még 1x köszönöm. S bár nem akarom a témát túlbeszélni vagy túlbonyolítani, azért túl lazán sem fogom kezelni. (Ahogy írtátok, a szájpenész nem hiányzik)
Mindekinek szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!