Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babád cumiját,...

10 hónapos babád cumiját, cumisüvegét, tányért, kanalat, stb. , milyen gyakran sterilizálod/főzöd ki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 11:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Senki nem tart butának,és senki nem oktatott ki!!!!!Az már a te bajod, hogy így vetted fel.Leírtam, hogy én hogy szoktam.Ennyi!Kár, hogy nem az ilyen kommentekkel kezded a kérdést, mert szerintem senki nem válaszolna.De látom, jobb, ha rád hagyom.Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, és te is csináld úgy, ahogy akarod.Pont.
2011. júl. 26. 09:24
 22/25 anonim ***** válasza:
Én is sokáig nem tudtam eldönteni, hogy még kell-e, vagy már nem kell. Nem olvastam el a többiek válaszát. Én 5 hónapos koráig mindig sterileztem, de akkor is napjában csak egyszer. Aztán szépen ezek is elmaradtak. Egyre jobban kellett rá figyelnem, és erre már időm/erőm sem maradt nap végére. Nálunk így maradt el a sterilezés. Víz forralással, ha olyan helyre ejti le a cumiját, akkor mai napig leöntöm forró vízzel.
2011. júl. 26. 09:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Ez nem a lehurrogós/kioktatós oldal. Szóval légy szíves kommentelők, csak finoman/nőiesen.

Szerintem nem árt a sterilezés! Legalább nem lesz szájpenésze. Persze ne mindent, de a cumi és a cumisüvegfej fontos. Én mai napig ezeket szoktam. Most 11 hónapos.

2011. júl. 26. 10:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Én is rendes mosogatószert használok!
2011. júl. 26. 10:24
 25/25 A kérdező kommentje:

Az utolsó 3 választ is köszönöm!

Nem gondoltam, hogy ilyen sokan írtok, ha már így alakult, leírom, mire jutottam:

Válaszaitok és saját belátásom alapján áttérek a vízzel elmosás-sterilezés-ről a "rendes" mosogatószeres tisztításra, ezt pedig fokozatosan fogom tenni . (Ez a javaslat - a fokozatosság- különösen hasznos volt számomra.) Kivétel ezalól a cumi és a cumisüvegfej, amiket ezután is fogok sterilezni. Nagy hőség ill. betegség esetén nagyobb odafigyeléssel - nem mellesleg tegnapi 16:27-es babának jobbulást, mamának kitartást! A sok hasznos választ mind felpontoztam, és még 1x köszönöm. S bár nem akarom a témát túlbeszélni vagy túlbonyolítani, azért túl lazán sem fogom kezelni. (Ahogy írtátok, a szájpenész nem hiányzik)

Mindekinek szép napot!

2011. júl. 26. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!