10 hónapos babád cumiját, cumisüvegét, tányért, kanalat, stb. , milyen gyakran sterilizálod/főzöd ki?
Én most már csak elmosom a cuccait, nem sterilizálok. A cumisüveget/cumifejet sem szoktam, csak forró vízzel és mosószerrel elmosom, ill. a cumifejet kb. két havonta cserélem.
Lányom mondjuk nem cumizik, de a cumit viszont azért hetente kifőzném szerintem.
Köszönöm a válaszokat!
Akik azt írtátok, hogy elmossátok mosogatószerrel: "Rendes" mosogatószerrel, amivel a saját evőeszközeiteket? Gondolom, ilyenkor már szabad ilyesmit használni.(?)
Nem akarom túlparázni, csak kiváncsi vagyok, más hogyan csinálja.
Én simán, rendes mosogatószerrel, szivaccsal, mikor mosogatom a saját dolgainkat.
Muszáj, hogy a baba beilleszkedjen a saját otthonának mikorszférájába,mert ha minden mindig sterilizálva van, és elkülönítve otthon, akkor máshol mi lesz??
viszitek magatokkal a sterilizálót, vagy vesztek más mosószert, hogy ha pl leesik a kiskanál, akkor el lehessen mosni?
Bocsi, nem kioktató akarok lenni,de szerintem felesleges ennyire túlmisztifikálni a gyerek körüli dolgokat....gondolj bele te miket ettél mikor tudtál már mászni...és mégis itt vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!