Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden alkalommal sterilizálod...

Minden alkalommal sterilizálod a cumisüveget? Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
tápszert iszik belőle vagy anyatejet.
2010. júl. 11. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálnuk tej mellé kap benne tápszert. Kifőzöd, 5perc forrarás elég.Ha csak teát vagy kompótlét kap akkor elég 2-3 naponta, közben kimosom egyszerűen. A reklámban a gőztisztitó is működik de én még nem mertem azt kipróbálni. (ki tudja alapon)
2010. júl. 11. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Gőzölősben streilizáltam minden használat után 1 hónapig, utána már csak elmostam, és naponta egyszer sterilizáltam kb 7-8 hónapos koráig. Azóta egyáltalán nem sterilizálunk. Ha nincs sterilizálód, akkor egyszerűen tedd a dolgokat fazékba, és főzd ki, a forró viz/gőz a lényeg, kb 8 percig.
2010. júl. 11. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindig elöblítem,amikor pedig van 2-3 üvegem,akkor sterilizálom őket.Ennélkül nem használom őket újra.(6 hetes a babám)

Én a Chicco fertőtlenítő folyadékot használom.Fél órát kell ázni benne a cuccoknak,és egy kupaknyi kell egy 2l vízhez.Én meg vagyok elégedve vele.

2010. júl. 11. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! nekunk mikros sterilizalonk van, ez annyival jobb, hogy nem marad vizkoves, a fozestol nagyon csunya lehet. Elmosom mosogatoszerrel az uveget, a cumikat, majd belehelyezem a sterilizaloba, es altalaban 5 percre teszem be a mikroba.
2010. júl. 11. 10:46
 5/9 A kérdező kommentje:
mikrós steriizálóm van, 3 hónapos a babám.
2010. júl. 11. 10:48
 6/9 A kérdező kommentje:

igen, eddig minden alkalommal sterilizáltam és a mellszívót is.

de arra gondoltam, minden rendesen el an mosva, akkor lehet, hogy napi 1x elég lenne..

2010. júl. 11. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
6 hetes koráig minden másnap (anyatejet ivott belőle), közben csak forró vízben elmostam. 3 hós koráig minden harmadik nap, ekkor elkezdtem már a mosogatószer használatát, azóta pedig heti egyszer. Most 5,5 hós.
2010. júl. 11. 12:46
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi, gondoltam, hogy 'agyonsterilizálom' a dolgokat... :-)
2010. júl. 11. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Én jó, ha havonta 1X sterilizáltam, és még sose volt beteg a kicsi, pedig 17 hónapos.
2010. júl. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!