10 hónapos babád cumiját, cumisüvegét, tányért,
kanalat, stb. , milyen gyakran sterilizálod/főzöd ki?
11/25 A kérdező kommentje:
Valóban nem bírom, ha kioktatnak. Így nem is érdekel nagyon a véleményed. De ha érdekel, igen, vittem magammal a mikrós sterilizálót, amikor több napra mentünk valahová. Nem okozott nehézséget.
oké, bocsi, így utólag elolvasva tényleg kicsit durva volt a hangnem amiben írtam, nem így akartam...
de lényeg a lényeg, nem kell túlzásokba esni:)
2011. júl. 25. 20:56
13/25 A kérdező kommentje:
Rendben, oké, én is túlreagáltam kicsit.
Eszembe jutott egy nagyon fontos dolog! Fokozatosság! Legyen a sterilezés elhagyásában is.
2011. júl. 26. 07:18
18:04-esnek:Szerintem semmi durva nem volt abban, amit írtál.És a hangnem sem volt kioktató, én legalábbis nem éreztem rajta.Igazad van! Egy gyereknek évente meg kell enni néhány kiló koszt ahhoz, hogy egészséges legyen.:))Nem lehet steril szobában tartani, és már nem újszülöttek!Egy közel egy éves gyerek már mindent a szájába vesz, nem lehet mindent lefertőtleníteni.Én is rendes mosogatószerrel mosom a kanalait.De a cumikra odafigyelek, főleg kánikulában nagyon fontos, hogy ne legyen rajta semmi tápszer maradvány.Mert ha az elkezd bomlani 40 fokban..Amit muszáj, azt kell fertőtleníteni, de mindent nem lehet.
2011. júl. 26. 07:35
16/25 A kérdező kommentje:
07:35-ös.
Ki mondta neked, hogy steril szobában tartom a gyereket? Ki kérte a véleményedet? A kérdésre kellene válaszolni, és az nem az volt, hogy " Szerinted tartsam a gyereket steril körülmények között?"
Szerencsére kaptam elég sok segítőkész, konkrét választ olyanoktól, akik megértik a kérdést, és képesek arra váalszolni, ahelyett, hogy kiselőadást tartanának.
17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát azoknak, akik normálisan, segítőkészen válaszoltak, kioktatás nélkül! Sokat segítettetek!
Utolsó vagyok.Én írtam a tegnapi 12:41-es választ, szóval válaszoltam a kérdésedre.Nem tudom, miért veszel támadásnak mindent, de semmi sértőt nem írtam szerintem.És csak úgy általánosságban írtam, hogy nem lehet minden steril.
De úgy látom, neked üldözési mániád van, és bocsáss meg, hogy kétszer válaszoltam a kérdésedre!Sajnálom, hogy leszeded a fejem a véleményemért, mert szerintem sem én, sem az előttem válaszoló nem oktatott ki!Még egyszer elnézést kérek, hogy segíteni akartam, többet nem teszem.De úgy látom, te ma még sok mindenkit le fogsz keresztben nyelni..
2011. júl. 26. 08:46
19/25 A kérdező kommentje:
Nem fogok veled egész nap vitatkozni, úgyhogy most írok ide kommentet utoljára. Igenis idegesítenek azok, aki úgy gondolják, hogy "csak úgy, általánosságban" ki kell okosítani a többieket. A kérdésemből nem derült ki olyasmi, hogy steril körülmények között tartanám a gyermekemet. Azt sem írtam, hogy én milyen gyakran sterilizálok, vagy pl a játékait hogyan tisztítom. Idegesít, hogy butának tartasz. Sokan válaszoltak a KÉRDÉSre. Ennyit kellett volna neked is.
20/25 A kérdező kommentje:
Még annyit: a tenapi 18:04-essel szerintem rendeztük a szóváltásunkat, így már fölösleges volt beleszólnod.
Kapcsolódó kérdések: