7 hós babám extra érzékeny bőrű! A doktor szteroidos krémet írt fel, amitől fél nap alatt láthatóan javult, majd gyönyörü lett a bőre. Azt hallottam a szteroiddal vigyázni kell, bőrvékonyságot, hegesedést, szőrösödést okozhat. IGAZ EZ?
Köszönöm a választ!
Megírnád az ápolókrém pontos nevét?
köszönöm
többfélét használtam már leírom őket aztán válogass:-))
cremor aquosa (gyógyszertárban keverik jó és nem drága)
babé omega 3 és 6
excipial lipolotion
atoderm a biodermától
lipobase
atopidrem
eucerin urea 6 vagy 10%
nagyjából ezek amik száraz bőrre vannak. nekem az excipial és cremor meg az atoderm vált be az eucerint babét atopidermet még nem próbáltam ki. nézz után a neten amket irnak róluk jó.
Szió!
Én pont a múltkor kérdeztem rá ugyanerre a dokinktól. Azt mondta, hogy annyira hígított a szteroidos krém, hogy nyugodtan kenhetem vele a felvörösödött foltokat. Viszont ha visszahúzódik, azonnal abba kell hagyni.
Mi is sok krémet kipróbáltunk: patikai kevert, Babé, Oilatum, Bepanthen, Sudocrem, Sanatopic és utóbbi vált be leginkább. Meglepő módon kisvárosi patikánkban is van. 1.000.- forint 300 ml. Egypróbát megér!
Ja, és a bőrvékonyságot, hegesedést, mint "mellékhatást" nem említette a dokink. Lehet, hogy az csak szélsőséges esetekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!