Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hetes kisbabám, rettentően...

8hetes kisbabám, rettentően sír, ha a kiságyába akarom tenni, csak overálba nyitott ablaknál alszik el nagy nehezen, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigyellek, ez nem lehet egyszerű. És mennyit alszik? 2-3 órát? Én határozott voltam a kicsimmel, mikor hazakerültünk a kórházból, tudtam, hogy hogyan akarom nevelni, és az altatást megtanítani neki. Ha ment a cicin elalvás, akkor semmi gond nem volt, mert szépen a helyére csempésztem a kiságyba. Ha nem, akkor fogtam a sötét szobában, ringattam a karomban egy kicsit. Elmondtam neki (vagy a párom), hogy most mi következik. És mikor megnyugodott, és már majdnem aludt szépen letettem. Kiosontam a szobából, és becsuktam az ajtót. (kezdetektől külön szobában altatjuk) Volt, mmikor felsírt, volt mikor hagytam sírni pár percet, ez mindig a manótól függött, hogy milyen volt a sírása. Mikor mire volt szüksége. Szerencsére elég hamar megtanulta, hogy nem érdemes sokat túráztatnia magát, mert nem sok eredményt kap. Ugyanis, ha sírt is, sem vittem vissza a mi szobánkba, nem kapott egyből cicit. (bőségesen vacsorázott addigra) Akkor is maradtam a szobában, sötétben és kezdtem elölről a letevési mizériát. Mára már annyira jutottunk, hogy csak átviszem a helyére, beteszem a kiságyba betakarom, de mire már kijövök és csukom az ajtót, már teszi is le a fejét és keresi a helyét. Szinte alszik is egyből. Fontos, hogy fáradt legyen már a lefekvéshez, de annyira ne fáraszd túl, hogy átessen a ló másik oldalára, ha érted mire célzok. Ha iszonyatosan álmos, már csak azért sem tud elaludni, mert annyira kivan. (az én kisfiam másfél hónapos kora óta végigalussza az éjszakákat, még a fogzás sem zavarta meg)

Jó altatást kívánok! Koba egy 9 hós manó anyukája

2009. ápr. 4. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
hat amit az elso valasziro irt neked az egy kicsit kegyetlenseg de hat mindenki ugy neveli a babajat ahogy jonak lassa! de viszont kedves kerdezo nem altatnam nyitott ablaknal sem,probalnam addig ringatni, vagy barmi amig el nem alszik! ugyis elfog aludni egy ido utan mert teljesen kifarasza magat!
2009. ápr. 4. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:

2.nak üzenem:miért lenne kegyetlenség? én is így altatom a kislányunkat,csak a mi szobánkban. Hagyni kell kicsit sírni. nem lesz semmi baja tőle!

Kérdezőnek:eleinte nekem sem akart aludni sehogy. Mindent kipróbáltam, aztán úgy aludt el,h énekeltem a süss fel napot és a kis buksiját simogattam.aztán erről is leszokott,most már egyedül alszik el.

2009. ápr. 4. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Sírni hagyni? Az szerintem is kegyetlenség. Azért sírnak, mert szükségük van az anyukájukra, és nem a kiságy "melegségét" akarják élvezni. És teljesen igazuk van.
2009. ápr. 4. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Még valami: ha sírni hagyják, azzal csak egyet tanul meg: hogy felesleges túráztatnia magát, mert úgysem számíthat a szüleire.
2009. ápr. 4. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
én egyszer hagytam sirni a fiamat,de megfogadtam hogy soha többet! ha valaki képes végighallgatni hogy ordit érte a baba,mert szüksége van az anyjára az viselje el,mert én nem tudnám!nem lehet hogy fáj a hasa a babádnak?
2009. ápr. 5. 10:39
 7/7 A kérdező kommentje:
A kiságyába alszik overálba,és ott ülök mellette egész este,hogy vígasztaljam,mert mindent megtennék,hogy segítsek neki elalukálni.
2009. ápr. 5. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!