8hetes kisbabám, rettentően sír, ha a kiságyába akarom tenni, csak overálba nyitott ablaknál alszik el nagy nehezen, mit tehetnék?
Nem irigyellek, ez nem lehet egyszerű. És mennyit alszik? 2-3 órát? Én határozott voltam a kicsimmel, mikor hazakerültünk a kórházból, tudtam, hogy hogyan akarom nevelni, és az altatást megtanítani neki. Ha ment a cicin elalvás, akkor semmi gond nem volt, mert szépen a helyére csempésztem a kiságyba. Ha nem, akkor fogtam a sötét szobában, ringattam a karomban egy kicsit. Elmondtam neki (vagy a párom), hogy most mi következik. És mikor megnyugodott, és már majdnem aludt szépen letettem. Kiosontam a szobából, és becsuktam az ajtót. (kezdetektől külön szobában altatjuk) Volt, mmikor felsírt, volt mikor hagytam sírni pár percet, ez mindig a manótól függött, hogy milyen volt a sírása. Mikor mire volt szüksége. Szerencsére elég hamar megtanulta, hogy nem érdemes sokat túráztatnia magát, mert nem sok eredményt kap. Ugyanis, ha sírt is, sem vittem vissza a mi szobánkba, nem kapott egyből cicit. (bőségesen vacsorázott addigra) Akkor is maradtam a szobában, sötétben és kezdtem elölről a letevési mizériát. Mára már annyira jutottunk, hogy csak átviszem a helyére, beteszem a kiságyba betakarom, de mire már kijövök és csukom az ajtót, már teszi is le a fejét és keresi a helyét. Szinte alszik is egyből. Fontos, hogy fáradt legyen már a lefekvéshez, de annyira ne fáraszd túl, hogy átessen a ló másik oldalára, ha érted mire célzok. Ha iszonyatosan álmos, már csak azért sem tud elaludni, mert annyira kivan. (az én kisfiam másfél hónapos kora óta végigalussza az éjszakákat, még a fogzás sem zavarta meg)
Jó altatást kívánok! Koba egy 9 hós manó anyukája
2.nak üzenem:miért lenne kegyetlenség? én is így altatom a kislányunkat,csak a mi szobánkban. Hagyni kell kicsit sírni. nem lesz semmi baja tőle!
Kérdezőnek:eleinte nekem sem akart aludni sehogy. Mindent kipróbáltam, aztán úgy aludt el,h énekeltem a süss fel napot és a kis buksiját simogattam.aztán erről is leszokott,most már egyedül alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!