ÉVI-Zéti kérdése:
Elalusza a bal fülét a babám? Mit csinájak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 08:48
1/5 anonim válasza:
Hogy érted, hogy elalussza? Visszahajtja? Mert akkor csinálj neki fejpántot, amit rá tudsz húzni a füleire.
2/5 anonim válasza:
Semmit.
Idővel erősebb lesz a porc, és nem fog visszahajlani, ha ráfekszik.
Neki ez nem fáj, és felesleges bármivel megzavarni az álmát.
A legtöbb baba gyűrött fülecskével ébred egy időben, de mind kinövi, és egyáltalán nem befolyásolja, hogy később milyen lesz a füle.
3/5 anonim válasza:
Hát, én saját fülemről tudok beszélni. Sajnos én is mindig elaludtam. Anyukám mindent megtett, kipróbált annak idején, mindhiába. Most elálló természetesen, és ráadásul abban a fülemben nem olyan kemény a porc, hanem olyan sima, és mintha hajlékonyabb, puhább lenne. Lehet, hogy ezért is hajlik vissza kicsinek.
4/5 anonim válasza:
Nálun anyukám hajtogatta volna vissza a fülét a kisfiamnak, én meg mondtam, hogy hagyja rá. Semmi baja nem lett, nem áll el neki a füle. Amíg kicsik, addig nagyon puha nekik, akkor akár teljesen is be tud hajtódni, de vissza is áll azonnal rendesen, ha már nem fekszenek rajta.
5/5 anonim válasza:
Az én kislányom is elfeküdte mindig az egyik fülét,most 16 hónapos és semmi nem látszik rajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!