Nálunk miért nem használ a hűtőfürdő?
Már az előző betegségénél is így jártunk. Oldalakat olvastam a helyes technikáról, megkérdeztem a dokinkat is ............de mégsem használ.
Most már 3. napja lázas + egyéb dolgok (orvos látta).
Általában 39 fok környékén van neki, ezért napjában sokszor hűtőfürdőzöm sikertelenül.
Az imént is volt, de ahelyett, hogy lehúzta volna 5 tizeddel mértem többet utána. Én ezt nem értem.
Így csinálom:
- 37 fokos vízbe becsücsül
- Percenként engedem hozzá a hideg vizet, egészen 29-30 fokig
- max 15 percet van benne
Teljesen kivagyok már. Mit csinálok rosszul? Miért magasabb a hője? A sírástól a vízben. Az elején még nem sír, az utolsó 5 perc a dúrva.
Segítsetek, mert már napok óta nem alszom, csak ölben hurcolászom a 16 hónapos 11 kilós kisbetegemet, és a szívem szakad meg.
A boka-, csuklóborogatással tönkre lehet tenni az ízületeit, így azt nagyon ellenzik a dokik.
Nekünk pedig a nurofen nem vált be. A prizniceléstől pedig felmegy mindig a láza még jobban. Mi úgy csináljuk a hűtőfürdőt, hogy szinte nyakig ül benne a gyerek (egy egyszerű ikeás ládában), seperc leviszi a lázát.
Ahány gyerek annyiféle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!