Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babás anyukák! Milyen gyümölcs...

Babás anyukák! Milyen gyümölcscentrifugát ajánlanátok aki használ?

Figyelt kérdés

Kisfiam 17 hós!Eddig simán itta a vízet de persze azért ebben a hűvösben már ő sem iszik annyit a vízből mint nyáron a nagymelegben(napi 1 liter)Szeretnék neki frissen facsart gyümi és zöldségleveket adni!Milyen márkát használtok??

Köszönöm előre is!

2011. okt. 15. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem moulinex van, tavaly még terhesen kaptam.

De ez elég drága, szerintem egy tízen ezres is jó lehet, ha nem valami noname márka.

[link]

Mondjuk erre van 2 év garancia.

Én szeretem, mert külön jön a gyümölcshús és a lé.

2011. okt. 18. 10:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!Ez tényleg nagyon jó viszont ez nekem drága!sajnos én nem kaptam ilyen hasznos dolgokat senkitől!

Még várom mások válaszát is!

2011. okt. 18. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem Philips 1851 van, a múlthéten vettük az Auchanban 16.990Ft-ért. Tegnap répát, almát, szőlőt centriztem, szuperül vitte a répát is! Nagyon elégedett vagyok vele! Könnyű szétszedni, és csak el kell öblíteni a tartozékokat, és már tiszta is! Link: [link]
2011. okt. 18. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Most láttam a Vaterán 13.100Ft-ért a Philips 1851-et! Olcsóbb, mint amennyiért Mi vettük! Új az is!
2011. okt. 18. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is Moulinex van, 11 éves darab, még mindig működik
2011. okt. 19. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Legelső vagyok

Esetleg érdemes a vaterán, jófogáson és azt expresszen körülnézni, én ott jó dolgokat szoktam találni:)

2011. okt. 24. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat!

Igen,teszen és vaterán nézegetem mivel bevallom nekem nincs 13-15 e ft-om erre most!

A moulinex akkor jó márka??

2011. okt. 25. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!