A kórházban töltött napok alatt van jogom tápszert adni a babámnak? (MÁV kórház)
Mindenhonnan azt hallom, hogy nem engedik a csecsemősök, csak a cukros vizet. Én viszont az első szülésemnél már kitapasztaltam, hogy kell legalább 1 hét mire beindul a tejem. Mivel akkor lázas betegen szültem szó nélkül adták a tápszert, és semmi probléma nem volt belőle, egyformán elfogadta a babám a cicit is, és az üvegből a tápszert is. Szeretném most is így csinálni a kis tesóval, hogy a kórházi napok alatt ne éhezzen. Megtehetem, hogy viszek be tápszert, és ha nem indul be a tej, addig azt adom, vagy ebbe belekötnek?
(kérek mindenkit, hogy ne indítsunk vitát a szoptatás, és a tápszer előnyiről, mert nem ez a kérdés. Kiismertem a testem, és mindent elkövettem, hogy legyen tejem, de csak annyit tudtam elérni, hogy az éjszakai etetésekre lett elég a tejem, nappal pótolni kellett. Az összes lehetséges módszert kipróbáltam, ennyi volt az eredménye.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!