Meddig tart a kisbabáknál az az időszak amikor még napközbe sokat sír, és szinte állandóan foglalkozni kell vele (pl:felvenni, vagy cumit adni neki, vagy hintáztatni, stb)?
Szia. Szerintem ez inkább gyerekfüggő, mint korfüggő. Az enyém 6 hetesen csak este sírt olyan 7-től 9-ig elalvás előtt, napközben aludt általában. Most 4 hónapos, kb. 20-30 percig elvan egy helyzetben, eljátszik, de hamar megunja, és ilyenkor új játékot, vagy új helyszínt kell neki keresnem.
Tarts ki, nagyon hamar elrepülnek az első hónapok! :)
Az én babám is 6 hetes. Én azt vettem észre, hogy azóta tudom kezelni a sírását, amióta kialakult egy állandó napi ritmusunk. Igyekszem minden nap ugyanabban az időben kivinni sétálni, ugyanakkor fürdik, és kb. ugyanakkor fektetem minden nap. Így már sokkal könnyebb vele. Néha egymagában is elvan, ilyenkor nézelődik és lengeti a kis karocskáit a levegőben, de ez valóban ritka.
Ha már végképp nem tudok mit kezdeni vele és sír, akkor kirakom az erkélyre, a pihenőszékébe, ekkor egyből elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!