Nem bírom tovább! Ti mit tesztek ilyenkor? Velem van baj?
Ja, most nem muszáj megtudnia, hogy valaki néha napján segít neked a házimunkában. Csoda, hogy a babád mellett ennyi mindent meg tudsz csinálni.
Egyébként, én el szoktam menni a szüleimhez, a kisfiunkkal és akkor legalább nincs itthon mosatlan és rend marad. :) Anyóshoz nem tudsz elmenni? Gondolom nem ugrálsz érte, de legalább babázna egy kicsit, Te meg pihennél addig is, hogy nem csak neked kell a baba körül ugrálni.
hát a babám állandóan ordít a kezében :S én nagyon sajnálom szegényt, de nem tilthatom el a "szeretetteljes nagymamától" na ja, ez is annyira gáz, képzeljétek nem engedi hogy nagymamának vagy mamának szólítsuk, vagy majd a gyerek, hanem a kereszt nevén kell, számomra ez is annyira fura, ezzel si a felsőbb rendűségét akarja fitogtatni ő nem ám csak egy sima mama. :S Még hogy mi menjük? egyrészt sosem hívtak még meg minket, nem is szokott vendégeket hívni magához de ő előszerettel jár másokhoz ahol lehet enni ingyen, a bőre alatt is pénz van, de az unokától sajnálja a ruhát, amikor terhes voltam állandóan nyomatta a szöveget hogy minek neki szoba, kiságy stb, meg jó a használt meg az olcsó. Én nem nőttem fel sem csoda palotában sem milliomos szülőknél még is ha már nekem gyerekem születik nem fogom rongyokba járatni, nem is értem hogy gondolja hogy a gyereken spóroljak, igaz magamra tényleg nem költök semmit, múltkor is beszólt mert ki volt lakkozva a körmöm :(.
De tök igazad van nekem nincs elég önbizalmam, a sarkamra kéne állnom csak én meg olyan lelkis vagyok, meg mindig jót akarok másoknak és nem nézem a saját érdekeimet, de ez vezet az idegösszeroppanáshoz. :( valamit tennem kell tudom, csak nehéz elindulni.
első lépésként kihívok egy takarítót és próbálom összeszedni magam az idő alatt amíg nem kell a takarítással nekem foglalkozni, aztán arra gondoltam hogy leutazom szüleimhez vidékre, a babámmal, kicsit kikapcsolódni, majd meglátják mi az amikor "nincs asszony a háznál", kiváncsi vagyok mikor unja meg párom a gyorskaját :).
Az nagyon jó ötlet ha hazamész!De ne csak 1-2 napra hanem egy hétre ha teheted!majd akkor fogja értékelni a párod a tiszta lakást,meleg kaját meg a vasalt inget!
A takarító is nagyon jó ötlet,míg ő takarít te ülj bele egy nagy kád vízbe,olvass,pihenj,lakkozd ki a körmöd stb tehát a lényeg,hogy MAGADRA fordítsd azt az időt!
Ja és itt valaki már fölajánlkozott bébiszitterkedni!Írj neki privit és ha beválik havonta 1-2x vedd igénybe,te meg menj el addig túrkálni vagy ülj be e gy kávézóba vagy beszélj meg egy régi barátnőddel egy találkát,fagyizzatok,pletyizzetek.
A LÉNYEG,HOGY VÁLTOZTANOD KELL MERT ÍGY HAMAROSAN BE FOGSZ FORDULNI!
Majd írd meg légyszi mi lett,mire döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!