Nem bírom tovább! Ti mit tesztek ilyenkor? Velem van baj?
Hát nem irigyellek!
Nekem segít a párom,de így is folyton fáradt vagyok.
Nem tudnád vele megbeszélni?Esetleg rászólni,már pedig igen is vegye ki a részét a gyereknevelésben!
Ha alszik a baba nem tudnál pihenni egy kicsit vele?Hagyd a takarítást a fenébe!Engem is zavart eleinte a kupi,de már úgy vagyok vele,hogy megcsinálom ha van időm.
Néha menj el a babával csak úgy vásárolgatni,sétálni,le a parkba,játszótérre.Az is sokat jelent,ha nem bevásárolni loholsz hanem nézelődsz egy plázában vagy piacon.Nem bírnád anyukádat elhívni havonta 1-2 alkalommal,hogy vigyázzon a kicsire még alszol?
Se neked se a babának nem jó ha fáradt vagy.
átérzem a küszködésed, tudom, milyen nehéz ilyenkor.
Gondolom nem vigasztal, hogy később jobb lesz.
Próbáld meg teljesen ellátni (etetés, tisztába tevés, egy kis "játszás"), aztán mivel elméletileg minden ok, menj ki a másik szobába és egy órán át ne csinálj semmit, vagy csak amit szeretnél.
ha a párod hazamegy, akkor meg ne nyomd rögtön a kezébe, hanem próbáljatok meg együtt elkezdeni valamit, aztán fokozatosan lepasszolhatod.
Éjszaka meg vedd nyugodtan magad mellé, bár nem tudom, hol alszik, majd 15 évesen nem fog bemászni melléd, és így talán többet tudsz aludni.
Hát ennyi hirtelen.
Ja, és próbálj ismerőst találni, a közös bajokon csak jót nevetünk, nem olyan dráma, mint egyedül.
hajrá!
ó te szegény :(
valahogy próbálj meg egy kicsit megnyugodni, mert a baba érzi a feszültséget rajtad, és ezért ő is sírósabb
én a helyedben 2 dolgot tennék:
egy, hogy így ahogy ezt leírtad meg kéne beszélni a pároddal! mondd el neki, hogy teljesen kivagy, együtt vállaltátok a babát, igenis segítenie kell!!!
a másik, hogy ha hétvégén szabadnapos a párod, reggel nyomd a babát a kezébe, te meg menj el otthonról, barátnőhöz vagy sétálni, vagy akárhova (ha szoptatsz fej le annyi tejet amennyi kell addig a babának) és minél hosszabb ideig legyél távol, hogy legalább pár órára érezze hogy milyen egy ekkora babával lenni
KITARTÁS!!!!!!!
1.mondtam, erre elment itthonról
2.sajnálnám a babát itthagyni vele, mert tudom hogy kb 6 órán át üvöltene a szobájában mire páromnak feltűnne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!