Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor mit kell tenni?...

Ilyenkor mit kell tenni? Hiába szívom az orrát nem jön belőle semmi, és utána csak "röfögés szürcsög".

Figyelt kérdés

Próbáltam Sterimar baby tengervizes spray-vel. Próbáltam és próbálom is anyatejjel, de csak a tej és a vizes oldat jön vissza az orrszívóba és ugyanúgy "röfög" utána.

11 hetes a lányom, más baja nincs, jó a kedve, eszik is, picit hisztis, nyűgös és ez az orr dugulás.

2011. okt. 19. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet, vizes a taknya. Majd csak pár nap után sűrűsödik be. Én csak akkor szoktam nekik szívni, ha nem folyik ki, ill. evés, alvás előtt.
2011. okt. 19. 12:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Tegnap rengeteget szívtuk neki és jó sok is jött, de ma már nem jön semmi az orrából, de hallhatóan el van dugulva az orrocskája.

Én is csak evés és alvás előtt szívom. Már ma nem is sűrűn.

2011. okt. 19. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:

nálunk is volt iylen, doki azt mondta, akkor ne is szívjuk. majd ha látod, hogy folyik az orra, akkor.

"röföghet" attól is mert még arányaiban nagyobb a mandulája, vagy később fogzás is okozhatja.

2011. okt. 19. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Pont ez van nálunk is, igaz, az én fiam már másfél éves, és ő még köhög is. A doki megvizsgálta, azt mondta, hogy valószínűleg az ormmandulája van bedurranva, és ezért a szörcsögés, és horkolás+ettől még köhöghet is. Teendő nincs vele, csak alvások előtt néha érdemes megpróbálni orrspray utnán orrot szívni, hátha jön. Ez elmúlhat simán, de nátha is lehet belőle, és akkor megindul az orrfolyás.
2011. okt. 19. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaz az én kisfiam már 1 éves de mi is pont ebbe a cipőbe járunk! nekem azt mondta az orvos hogy sterimar után szívjam ki majd nasivin orrspray-t fujjak az orrába mert az kidugitja, azota nincs gond és nyugottan alszunk! A nasivint viszont csak naponta 2x vagy max 3x lehet használni! Mi este lefekvés elött reggel felkelés után szoktuk használni! Meg még nekünk bevált az ambroxol szirup is mert az meg fellazitja és szíváskor ürül mint állat!Jobbulást nektek!
2011. okt. 19. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ez másfél hétig tartott, 4 hós. Néha rengeteg jött belőle, néha semmi, de a szörcsögést mindig hallani lehetett.
2011. okt. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!