Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért lehet az hogy a párom...

Miért lehet az hogy a párom az anyját választja a családja helyett?

Figyelt kérdés

7 hónapos a lányunk imádja.De az anyósom annyira nyomul, hogy már nemtudom elviselni.Persze ezért nagyon sokat veszekszünk a fiával, és mindig én jövök ki belőle a rossznak.Gyakran találkozunk azzal a nagyival is de az még többet akar(neki az lenne a legjobb ha ott laknánk velük).2 napja annyira összevesztünk az anyján hogy nem is aludt itthon, és a maradék cuccaiért eljön vmikor.Lehet h érzékeny vagyok, és néha persze eltúlzom de nagyon rosszul esik a viselkedése, és amugy egy picit mióta megvan a baba el is távolodtunk egymástól.De ő inkább elköltözne minthogy egyszer az életben kiálljon a családja mellett és elbeszélgetne az anyjával.Lehet hogy egyedül maradok a lányommal, mégis félek h mi lesz és mit fogok csinálni.Hozzáteszem az is zavar h ő éli majd a kis életét én meg ugye kötött vagyok:((ami persze nem baj ha mindez családban történne).:(

És nem értem hogy miért kell megőrűlni az anyósoknak ha megérkezik az unoka...

2009. ápr. 3. 10:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha valakit belekényszerítenek egy helyzetbe, akkor azt követi.Mindig kettőn áll a vásár.A kérdező is írta a viták forrása: anyós, a saját kiállhatatlansága, és hogy az utolsó időszakban eltávolodtak egymástól.Egy kapcsolatért minden nap tenni kell.Ez a szitu a férjnek sem egyszerű.
2009. ápr. 3. 11:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindenképp kompromisszumot/kat kötöttem!Mikor megszületett a lányom, mást sem csináltam csak azt néztem hogy mindenkinek marhára megfeleljek és kielégitsem az anyja igényeit is,mert tudom hogy a babának nagyira szüksége van.Viszont ha egyfolytában azt kapom hogy mindezek ellenére én kitiltom az anyját és nem láthatja az unokáját(amit nem értek mert minden héten itt van mi ott)az már baromi sok.És ilyen vitáknál többnyire utána előjön e kapcsán hogy engem nem lehet elviselni meg hasonlók ehhez már nemtudok jópofát vágni.Sőt az is érdekes hogy mindig az után van a vita miután találkoztunk az anyjával.Akkor nemértem kinek is kéne változnia....:(
2009. ápr. 3. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyósodnak van egy kis esze, ha egy kicsit is szereti az unokáját szépen elbeszélget a kicsi fiával és hazazavarja hozzátok, itt már csak ez segít, sztem.. Tedd félre a sérelmeidet és próbálj meg beszélni az anyósoddal ezügyben, ha normális, akkor segíteni fog, hiszen úgy tűnik a férjed csak rá hallgat.
2009. ápr. 3. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:
84%

Hú, de hasonló a helyzetünk!

A férjemmel mi is anyóson vitázunk állandóan, de szerencsére mindig meg tudjuk beszélni utólag a gondokat.

Miért ragaszkodik ennyire a férjed az anyukájához? Talán, ha erre rájössz, akkor közelebb kerülsz a megoldáshoz is.

A férjed biztosan szeret Téged is, a Babátokat is! Csak éppen az anyukáját is nagyon szereti, és valószínűleg nem érti, mi a baj. Mondjátok el egymásnak, mi zavar, és találjatok egy közös utat.

Remélem, rendeződik a kapcsolatotok!!!

Az én anyósom is állandóan unokázna, és meg is teszi hetente sokszor. A baj az, hogy mindig túlpörgeti a babámat. Szegénykém mindig üvölt a nagyira, hogy hagyja már békén, de hiába szólunk neki... A végén mindig sír, és csak cicin nyugszik meg... Ha nagyi előtt aludt, és szopizott, akkor is... Érdekes, hogy a gyerektársaság nem akasztja ki ilyen szinten, pedig az igen pörgős szokott lenni.

2009. ápr. 3. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!