Miért lehet az hogy a párom az anyját választja a családja helyett?
7 hónapos a lányunk imádja.De az anyósom annyira nyomul, hogy már nemtudom elviselni.Persze ezért nagyon sokat veszekszünk a fiával, és mindig én jövök ki belőle a rossznak.Gyakran találkozunk azzal a nagyival is de az még többet akar(neki az lenne a legjobb ha ott laknánk velük).2 napja annyira összevesztünk az anyján hogy nem is aludt itthon, és a maradék cuccaiért eljön vmikor.Lehet h érzékeny vagyok, és néha persze eltúlzom de nagyon rosszul esik a viselkedése, és amugy egy picit mióta megvan a baba el is távolodtunk egymástól.De ő inkább elköltözne minthogy egyszer az életben kiálljon a családja mellett és elbeszélgetne az anyjával.Lehet hogy egyedül maradok a lányommal, mégis félek h mi lesz és mit fogok csinálni.Hozzáteszem az is zavar h ő éli majd a kis életét én meg ugye kötött vagyok:((ami persze nem baj ha mindez családban történne).:(
És nem értem hogy miért kell megőrűlni az anyósoknak ha megérkezik az unoka...
Ha a párod összepakolt és visszament az anyjához akkor jobb is. Neked is a gyermekednek is jobb lesz nélüle, mégha az elején nehéz is, de később lehet hogy sokkal szeretőbb, megbízhatóbb, és rendesebb párra találsz majd valakiben.
Egy cseppet se aggódj, lépj túl, egycsapásra megszabadulsz a gyenge, puhány párodtól és a nyomuló anyóstól, és békében, szeretetben, nyugalomban nevelheted a babádat.
Ha vannak szüleid, barátaid ők biztosan fognak segíteni.
Kitartás, légy erős és határozott.
Mikor megérkezik a baba nagyon nehéz, megszokni, hogy van hogy hangos! Némelyik apuka nehezen viseli és ahelyett hogy segíteni menekül.(mintha az anyának künnyű lenne)
Kezdetben mi is kaptunk sok segítséget az anyósomtól, ami egy idő után terher volt, de párom segítségével és összefogásával ketten megoldottunk mindent!És az anyónak re kellett jönnie hogy nincs rá szükségünk!!!!
Az pedig hogy összeköltözzetek velük az a legrosszabb lépés lenne, aztán éreznéd magad elnyomva!!
Szerintem kár ilyenen összeveszni!Éresztesd hogy nektek rá van szüksége, nem másra és ketten oldjatok meg mindent!!Sok szerencsét!
Nálunk is volt ilyen probléma ( nem egyszerűen utálom az anyósomat, leqrvázott az esküvőnk előtt egy héttel, mindezt egy vetélés után 3 héttel )
Ha egy apa felelősségteljes, akkor minden esetben a családja mellett a helye, mert most már TI vagytok a családja. Ez jelenti azt, hogy a kisfiúból felnőtt lett. Te tudod, hogy az ominózus veszekedésben mennyire túloztad el, vagy volt igazad, ha visszajön, próbálj békülni, de csak akkor. Neki kell megtennie az első lépést. Nem azért, de eléggé ganaj dolog egyedül hagyni valakit egy 7 hónapos csecsemővel. Nem hinném, hogy az anyja azt akarná, hogy váljatok, mert akkor pláne nem tud unokázni. Úgyhogy ha a férjed ennyire függő, hallgatni fog rá, és visszamegy.
Én csak azért vagyok még együtt a férjemmel, mert ő választott, és engem.Az anyósomat egész életemben utálni fogom, bármit is tesz, de azért ha jön, megpróbálok hozzá jó pofit vágni...Megerőltető.
A nagyi mindig is másodhegedűs lesz, mert ez a TE gyereked, ha nagyi leszel, te is csak a második sorban fogsz állni. Ez az élet rendje, ezt mindenkinek el kell fogadni.
Köszi mindenkinek.
A viták 95 %a az anyja miatt van a maradék 5% hogy én milyen elviselhetettlen vagyok és járulékai:(
Gondolom lepontoztok majd, de ha szereted a férjed, köss kompromisszumot.Nekünk is kicsi babánk van és nagyon nehéz néhány dolgot benyelni, de van miért.Nem mindig mennek jól és egyszerűen dolgok.Nem kell embereket választás elé állítani, kikényszeríteni döntéseket.nekem sincs mindig türelmem, de megpróbálok jó feleség és jó anya lenni, mert a férjem jó ember és szeret minket, de nem hibátlan.Amikor hozzámentem, elfogadtam a családját és a hibáit is.
Most pedig dobhattok a mókusok elé!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!