Mit tennétek, ha kislányotok fülébe nem egyformán lőtték be a fülbevalót?
Kicsit off leszek...
Annak idején nekem is rosszul lőtték ki a fülemet, nem egyforma a két lyuk helye. Persze akkor ez nem volt fontos, és úgy is maradt.
Csomó fajta fülbevalót nem tudok emiatt viselni, és bár nem ez a legnagyobb bajom az életemben, de mégis gondot okoz azóta is.
Szóval szerintem, ha lehetséges, hagyd benőni és lyukasztassátok át újra. Nem tudom, marad-e ilyenkor ott heg vagy ilyesmi, de ha lehet és újra csináltatnám.
Egyébként nagyon szép fülbevalót választottál, az enyémnek is ilyen van.
Tényleg szép a fülbevaló, nekünk is pontosan ilyen van!:-)Tudod, első körben azt mondanám, hogy hagyjuk szegény gyereket békén, ez legyen a legnagyobb gondja...
De ki tudja mennyire lesz hiú!:-)
Nekem sem egyforma a két lyuk, bizonyos fülbevalók így nem is állnak jól. Viszont nálam más a helyzet: a nagyikám fúrta ki, ő már nem él...ilyenkor mindig örülök, hogy ez egy kis emlék Tőle..
Na, bocsi...szóval simán kiveheted ha zavar az egyiket, nagyon hamar beforr. Nekem tizenévesen többször kellett újra lövetni, fúrni, mert nem volt arany fülim, nem tettem bele semmit néhány hónapig és heg nélkül eltűnt a lyuk.
Viszont nem biztos, hogy meg kellene várnod a beforrást, hanem lövesd ki újra és akkor nem csak az egyik fülében lesz füli...de csak ha bírja a kislányod ezt a tortúrát!
Jesszus, szegény pici :(
Szedd ki azonnal! Aztán várd meg, amíg majd Ő szeretne magának fülbevalót, hidd el, nem marad le semmiről sem, hogyha csecsemőként nem visel fülbevalót...
egy félrefúrt fülű 20 éves lány
Utolsó válasszal kapcsolatban:
Tényleg nem hatalmas probléma, de később akkor is zavarhatja a kislányt. Korábban már válaszoltam, én írtam, hogy nem tudok bármilyen fülbevalót viselni emiatt.
Egyik fülemen a lyuk teljesen belül, magasan van, ráadásul a fülcimpám s kissé befelé forduló.
Szóval én ezeket az apróbb csavarosakat nem tudom viselni, mert alig látszanak, a karikák elfordulnak a fülemben. Marad a lógósabb fajta és ennyi.
Szóval én korrigáltatnám a kérdező anyuka helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!