Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiam 10 hónapos, kell neki...

Fiam 10 hónapos, kell neki saját szoba?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy átvigyük a saját helyére aludni?

Születése óta a mi szobánkban van a kiságya,pár hete meg minden éjjel köztünk.Mindig felsír és végül átkerül hozzánk.

Mi lenne ilyenkor már a "normális"? Egyedül aludjon a saját szobájába vagy a miénkbe?

2011. júl. 19. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, 10 hónaposan normális, hogy nálatok alszik. Elég neki ovis kortól külön, ha ő vagy ti igénylitek. De jobb lenne a saját ágyában.
2011. júl. 19. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenkor már bőven el kellene lennie egy saját szobában.

Igazából minél később kezditek el, annál nehezebb lesz.

Az se lesz egyszerű, hogy leszokjon a köztetek alvásról, de később még nehezebb lesz csak.

2011. júl. 19. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
Ideje lenne, főleg ha van saját szobája, sőt hülyeség volt hozzátok rakni.
2011. júl. 19. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk az első pillanattól saját szobában aludtak a babák, semmi gond nem volt, és azt meg nem is akartuk, hogy a mi ágyunkba szokjon, mert meg kell szoknia, hogy neki is van egy kis helye, ami a sajátja. Ha sírdogált éjjel mi akkor sem vettük ki az ágyából, odamentünk, megsimiztük és visszaaludt :D
2011. júl. 19. 18:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi is simizzük egy fdarabid,de ha nem vesszük ki erőszakosan sír és csak sír,dobálja magát az ágyban,addig míg ki nem vesszük.
2011. júl. 19. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
41%

Az a baj, hogy tanulékony és hamar megtanul cirkuszolni, mert tudja, hogy célt ér vele.

Lesz egy nehéz időszak, de át kell szokni.

Az is megoldás, ha köztes időben a másik szobába, ahol az ágy van(lesz), akkor ha sírsz Te átmész hozzá és ott egy matracon vagy fotelbe kiveszed altatni, DE nem viszed át magatokhoz.

2011. júl. 19. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:

nem egyformák

ahogy nektek jó

suliba menve legyen azért ágya

2011. júl. 19. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
Saját szoba most és akkor később nem kell nehezen odaszoktatni.
2011. júl. 19. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én lányomon épp 10 hós kora körül jött elő a szeparációs szorongása, minden éjjel kb. 4-szer kelt, szopiért (tuti nem az éhség miatt). Előtte átaludta az éjszakákat. Én akkor magam mellé vettem, mert így sokkal jobb volt neki is, nekünk is (sokkal hamarabb vissza lehetett altatni). Most kezd visszaszokni a saját szobájába, 20 hónapos. Már csak egyszer kel, de néha egyszer sem, és mivel a saját ágyában teszem le este (ez mindig is így volt), ha átalussza az éjjelt, reggel ott is ébred :) Én nem bántam egy percét sem az együtt töltött éjszakáknak, és még most is azon gondolkozom, nem korai-e a visszaszoktatás. Szerintem ha szeparációs szorongás miatt csekkol, hogy megvagy-e éjjel, azt azzal tudod a legjobban lekezelni, ha megnyugtatod. Ha "le akarod rázni", azzal csak jobban szorong majd, rosszabb lesz.
2011. júl. 19. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Én ahogy látom mindenkinél más a "normális"! teljesen megoszlanak a vélemények! én például az első naptól kezdve a saját szobájában, a saját kiságyában altatom, teszem le nézelődni! ennek az az oka, hogy nem szeretném, ha a kapcsolatom megromlana férjemmel, és ezzel ő is egyet értett! természetes dolog, hogy a gyermek a legfontosabb, de ha a szülők már nem úgy fognak nézni egymásra, mint azelőtt, akkor jöhetnek majd a nagyobb problémák! persze, ez csak az én véleményem. egyébként neki a szobájában van egy heverő, amin szoptatni szoktam őt, plusz, ha egy kicsit nyűgös vagy valami baja van, akkor mellé fekszem és megnyugtatom, de utána teszem is vissza a kiságyába, én pedig megyek vissza a férjem mellé!
2011. júl. 20. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!