Sütőben milyen finomságot lehet készíteni 10 hónapos babának? Akár ebédre, akár desszertnek? Van itthon tengeri fehér halam, spenót, rizs. Persze bármi szóba jöhet.
Ha mar hasznalsz neki tejet a fozeshez akkor az en kisfiamnak ez a kedvence (igaz nem sutobe keszul, igy nem tudom, hogy neked jo lesz-e):
Felforralom a tejet es mikor latom, hogy mar fo akkor beleteszem a halat egy nagyobb baberlevelel es addig forralom amig a hal jol atfo de nem esik szet. Aztan felreteszem a tejet amibe a halat foztem es a halat kis darabkakra szedem (megnezem jol, hogy nincs-e benne szalka). Meghamozok es felapritok egy krumplit, odateszem foni amikor mar majdnem megfott adok hozza zoldborsot es tovabb fozom amig a borso is elkeszult. Leszurom a krumplit es a borsot egy talba teszem a hallal egyutt es megszorrom egy kis petrezselyemmel. Osszenyomkodom jol villaval, hogy a borso egy kicsit osszetorjon es a tejbol (amibe a halat megparoltam) annyit teszek hozza, hogy jo pepes allaga legyen, attol fugg, hogy szereti a babad.
Esetleg a broso helyett hasznalhatnal spenotot. Szerintem biztosan igy is finom lenne!
10 hónaposan még tejet ne adj neki.
Sütőtök sütőben . amúgy nekik még desszertre nincs szükségük, és ilyen kicsinek szerintem még jobb a párolás mint a sütés, vagy esetleg amit el tudok képzelni alufóliában süss zöldséget és húst .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!