Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 pici gyermekes anyukák,...

2 pici gyermekes anyukák, milyen volt amikor a második megszületett, hogy viselte a nagyobb? (Többi lent)

Figyelt kérdés

21-22 hónapos lesz a nagy amikor születik a pici, nem hagytam még hosszabb időre mással mama fog rá vigyázni amíg szülünk aztán apával lesz.

Mamával már volt 1,5 órákat , de most pánikoltat az, hogy a mama fél, hogy mi lesz mert nagyon anyás, és biztos nagyon fog sírni stb..amúgy jól elvan velük, csak egy idő után keres.

Nagyon remélem, hogy éjszaka szülök, és utána apával majd ellesznek valahogyan.

Nagyon félek mennyire fogja megviselni ez a kórházban töltött pár nap.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy nálatok hogy volt?

2011. júl. 19. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk 19 hónap a különbség. Jól elvolt azalatt a 3 nap alatt, nagymama és apa szeretgették.
2011. júl. 19. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
enyém 2,5 éves lesz, amikor e tesó születik. és még csak bölcsiben marad el nélkülem, apukájával is max fél órára...
2011. júl. 19. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Én kb egy hónap múlva szülök, pont két éves lesz a csajszim. Szerencsére elejétől kezdve le tudtam tenni anyumnál fél napra, nem okozott problémát, így nem is félek. Barátkozós, könnyen alkalmazkodik. Pont szombaton volt az első nap, amikor a mamánál aludt /semmi probléma nem volt.

Próbáld meg már most szoktatni, beszéld meg vele a dolgot, hogy visszajössz, csak elintézed a dolgodat, amit Ő unna /nekünk bejött :)

Én nem tartok attól a pár naptól /ami utána jön, na az már húzós lesz :D

Sok sikert!

36 hetes kismama

2011. júl. 19. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:

19hónap van a gyerekek között. Egy hét nekem volt csak rossz a fiam nélkül.

Nagyon jól elvolt apjával a nagyszülőkkel. Itthon az első pár nap nagyon húzós volt. Nehezen értette meg, hogy az 1-2hetes hugica miért nem mehet vele labdázni:) Azóta mintabébik:)

Ne aggódj, minden rendben lesz.

A mai napig wczni nem tudok a nagy nélkül elmenni, lassan a kicsit is vihetem:D

2011. júl. 19. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapja szültem a fiam akkor volt 2.5 éves és mondanom sem kell nagyon rosszul viselte. (pedig vagány kis fickó)Sokat sírt, leginkább este és reggel..Sikerült a kórházból egy nappal hamarabb hazakönyörögnöm magam, de még így is nyomot hagyott benne. Másnap reggel amikor otthon meglátott, rögtön elsírta magát, napokkal később ha elveszített a szeme elől a játszón zokogva keresett,sőt még egy hónappal később is ha beszéltünk róla kicsordult a könnye:(Most már túl van rajta..Nem gondoltam hogy ez lesz mert nem az az anyámasszony katonája,és folyamatosan mondogattuk neki előtte hogy mi lesz..hát ez van.
2011. júl. 19. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:

ha lehet akkor minnél többszőr vidd el a mamához is hogy megszokják egymást!meg kéne próbálni a délutáni ottalvást is,mert mi van akkor ha valamiért nem csak 3napról van szó? nálam pl császároztak és a 6.napon engedtek ki.

nekem ekkor 2,5 éves volt a lányom,és én is vittem anyósékhoz,anyukámékhoz hogy minnél jobban szokjon oda.nagyon aggódtam hogy hogy bírja nélkülem,de szerencsére nagyon jól elvoltak.

2011. júl. 19. 12:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, látom van ilyen is-olyan is, remélem Őt kevésbé viseli majd meg.
2011. júl. 19. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!