Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Besötétítetek a napközbeni...

Besötétítetek a napközbeni alvásokhoz a babának?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 14:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a doki mondta, hogy nyugodtan huzzam el a sötétitőt, ha nappal alszik, ugyanis egyértelműen ébresztgeti őket az erős fény. Szóval én behuzom a függönyt. Ettől függetlenül nem hiszi azr, hogy éjjel van, max fél vagy egy órát szundizik igy, az éjszakát rég végigalussza, tehát a függöny ezt nálunk nem befolyásolja. Én nem zajongok körülötte, hagyom nyugodtan, ingerszegény környezetben pihenni.
2009. ápr. 2. 15:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem sötétítek el. Így választom el a nappali alvást az éjszakaitól.
2009. ápr. 2. 16:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sötétítek be neki, így is órákat alszik.
2009. ápr. 2. 16:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mostanában egy enyhe árnyékoló rolót lehúzok. Észrevettem, hogy a reggeli alvásánál zavarja, ha hamar világosodik (és egyre hamarabb fog), így viszont kb. 1 órával tovább alszik, minket is hagy és nem is nyűgös. Napközbeni alvásoknál ugyanígy. Így nyugodtan alszik. 10,5 hós.
2009. ápr. 2. 17:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Én leengedem a redőnyt nappali és az éjszakai alvásnál is.Ők így nyugodtabban alszanak.Nekünk ez vált be.
2009. ápr. 2. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Én besötétítek, így nyugodtabban alszik és rendesen kipiheni a délelőtti hancúrt :) Nem keveri az éjjel a nappallal, mert nappal paplannal takarom be, éjszaka pedig hálózsákban alszik (másképp nem is alszik el este).
2009. ápr. 2. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:

nem, ha aludni akar ugyis alszik, es legalabb metanulja a nappal-ejszaka kulonbseget

(4 hetes)

DE a forgójara raboritok egy pelust delutan, hogy ne susse a nap az arcat

2009. ápr. 3. 08:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!