Anyucik! Félre lötték a ti picitek fülét is már?
Igen, megtörtént más mással is. (Hogy a kérdésre feleljek.)
Drága Anyuka, nem tudom, mire alapozod, hogy nem fáj a fülbelövés, vélhetően Neked is még csecsemőkorodban kilőtték, így nem emlékszel. Én felnőttként fúrattam ki, és jelentem: fáj. Piszkosul. Természetesen elviselhető, nem halunk bele, de hogy egy kisbabának nem csináltatnám meg, az tuti. Egyébként nem attól fog kislánynak kinézni, hogy fülbevalója van.
Kedves Palm!
Félrefúrták a fülét a kislánynak? Az anyuka vállalta a kockázatot, tudta, hogy ez is benne van a pakliban, mégis megcsináltatta. Semmi közünk hozzá, miért akarta a fülbevalót.
A kérdező eldöntötte, hogy az ő kislánya úgy van rendjén, ha kilöveti a fülét. Ebbe nekünk sem beleszólásunk, sem belelátásunk nincs, ő így tartja helyesnek.
Az pedig, hogy majd a kislánya mit szól hozzá felnőttként, nem tudhatjuk, és ez sem a mi dolgunk.
Egy fülbevaló ellenes
Merre laktok?
Én 2 éve lövök fület és orrpiercinget mint kozmetikus. Körülbelül 50 kislány és nagylányt szépítettem meg ékszerrel, és eddig nem volt ok panaszra...
Sajnos nem tudunk mit tenni, a tanfolyam nem hogy 3 hónapos, hanem kb 3 órás volt :S
Akinek van keze hozzá, és ért a gyerekekhez, annak menni fog, akinek egyik sincs annak csak csalódott vendégei lesznek :(
Ha esetleg Kazincbarcika közelében laktok, nagyon szívesen átlövöm hiba nélkül a picid fülét!
Üdv, egy kozmetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!