Ma voltunk kilövetni a kicsim fülét.19 hós.Az egyik fülét szépen átlötte a csajszi,de a másodiknál a géppel volt vmi és nem sikerült.ezért még 1-szer nekiugrott.de az meg eléggé félrement a másikhoz képest.Olyan pipa voltam.és csak 1 hónap múlva lövi újra azt amit elrontott.Megtörtént ez mással is????
Igen, az unokatesómnak ezért van két-két luk a fülében. Mindkettőt félrelőtték neki vagy másképp nőtt a füle? Ezt már soha nem deríti ki :)
2011. júl. 18. 15:55
3/18 anonim válasza:
Már nem azért,de aki ezzel foglalkozik,annak kéne tapasztalatnak lennie...vagy minek.
Nem tudnátok másik emberhez fület lövetni ?
2011. júl. 18. 15:59
4/18 anonim válasza:
Mi az istennek kell egy kisgyerek fülét még kilövetni? Nem hinném hogy szüksége van fülbevalókra, vagy épp divatos szeretne lenni... az is lehet hogy a büdös életbe nem akar majd fülbevalót hordani. De persze a szülőt mit érdekli ez, ha neki ez tetszik... de utálom az ilyet.
2011. júl. 18. 16:02
5/18 anonim válasza:
En idombe, doki lotte ki a gyerekeknek a fuluket, nem ilyen jott-ment 3 honapos kurzus csajszi.
2011. júl. 18. 16:02
6/18 A kérdező kommentje:
Nem azért lövettem ki mert nekem ez tetszik.Kislány,nézzen ki úgy.A negativ hozzászólásokra meg nincs szükségem.
2011. júl. 18. 16:05
7/18 anonim válasza:
Nekem szerencsére nem volt ilyen gond. Az én lányom fülét az a hölgy lőtte ki aki az enyémet is. Így teljesen megbíztam benne. Semmi gond nem volt és nem is gyulladt be. :)
Sajnálom a lányodat nagyon.
2011. júl. 18. 17:27
8/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne is foglalkozz az ilyen negatív hozzászólásokkal. Biztos csak egy liberális szülő próbál kapálózni. A fülbelövés cseppet sem fáj!
Az én kislányomnak szerencsére nem lőtték félre. A helyedben 1 hónap múlva nem ugyan oda mennék fület lövetni!! :)
2011. júl. 18. 19:04
9/18 anonim válasza:
Ja bocs, én nem tudtam hogy egy kislány a fülbevalótól lesz az, milyen újdonságokat tud meg itt az ember. De nehogy kivedd mert még a végén kukija nő.
2011. júl. 18. 19:20
10/18 anonim válasza:
Az enyém is félre van lőve, még a kórházban, 2 napos koromban anno valami pityókás nővérke intézte a fülbevalómat, hát olyan is maradt, sajnos :(
Az én kislányom füléhez épp ezért nem fog hozzányúlni senki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!