Most tényleg létezik ilyen? Nem hiszem el.
18éves vagyok, babátvárok januárban szülök majd. Terveztük a párommal.
Ma beszélgettem egy lánnyal, aki 18évesen szült, most januárban. Gondoltam megkérdezem, hogy boldogul a babával, milyen anyának lenni, mik kellenek egy januári babának stb. Feltettem az első kérdésem, hogy hogyan telnek a napjai. Azt válaszolta, hogy az új pasijával jár bulizni. Kérdezem tőle, hogy ilyenkor ki vigyáz a babára. Jön a válasz, hogy a baba az anyja nevén van, ő csak néha reggelente foglalkozik vele. Na nekem ennyi elég is volt a beszélgetésből.
A lány helyett komolyan én szégyeltem magam a beszélgetés közben. Minek szül az ilyen? Miért nem adta örökbe? Annyira sajnálom azt a szegény babát :( az ilyen lányok miatt ítélik el a fiatal terhességet. Mi lesz így a gyerekkel? A lány nem is érettségizett le. Állítólag azért szült, hogy ne kelljen suliba járnia. Ti mit gondoltok? Csak engem ütött ennyire szíven a dolog?
én most januárban szültem 18évesen:)
imádom a kisfiam:)))
eszembe sincs bulizni....
ha gondolod írj privit és beszélgethetünk:)
nem vagyok az a lebasszolós típus, eddig 2fél napot vigyázott ré anyukém, egyszer vásárolni voltam(1hóapos volt, megvettük ami hiányzott) ,eg egyszer dokinál voltam
nem csak a tizenévesek körében van ilyen sajnos :(
én ettől függetlenül nem tartom magam rossz anyának 20 éves létemre, amikor elmegyek pár órára iskolába, és addig a kislány apukával van...
Ez nem a korral jár. Van aki még a húszas évei közepén-végén is megteszi. Ha ilyen a természete azzal sok mindent nem lehet tenni. Győzködheted, elítélheted, ő nem fog megváltozni, neki így jó.
Én 24 éves vagyok, egy hónapon belül szülök. Eddig sem jártam bulizni, ezután sem fogok, pláne nem egy pici baba mellett.
Sajnos van ilyen, kár vele foglalkozni. Reméljük a leányzó anyukája rendes hölgyemény és akkor a babának nem feltétlenül rossz. E téren végülis minden kivel van, ha az illető szereti, és gondoskodik róla, ha már az anyja nem teszi. :S
Nekem most lesz 3 hónapos a lányom, 26 vagyok, eddig 4-szer voltam el itthonról összesen, amit azért muszáj. Addig apa vigyázott a picurra, dokinál voltam kétszer, meg kétszer moziban. Felváltva járunk el havonta 1-szer, mert van ingyen jegyünk. :) E téren nekem azzal nincs gond, hogy nagyszülőre bíznám, mert az én szüleim rendesen, de vidéken laknak, anyósomra pedig semmi pénzért nem bíznám a csöppet, inkább nem megyek sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!