Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik ilyen? Ezt nem hiszem el!
Figyelt kérdés
Van egy fiu haverom akibe szerelmes vagyok,en fiu vagyok es most a menyasszonyaval mar 10 napja chatelek es jo elbeszelgetunk. letezik meg egy ilyen a vilagon?2011. júl. 27. 17:34
2/12 A kérdező kommentje:
igen homi vagyok. es most a menyasszonyaval chatelek es egy csomo kozos temank van. a legelejen a menyasszonya bennem latta a konkurnciat. most meg ugy chatelek vele mintha a baratok lennenk:S letezik meg egy ilyen a vilagon? vagy csak velem tortenik meg ez az egesz?
2011. júl. 27. 17:37
3/12 ĦĨþñߎ válasza:
biztos van még ilyen...elég sokan vagyunk ám
4/12 anonim válasza:
ha nyílt titok, hogy meleg vagy, akkor akár barátnőként is tekinthet rád, akivel kibeszéli a vőlegényt stb..
5/12 A kérdező kommentje:
ez komoly???:O
2011. júl. 27. 17:56
6/12 A kérdező kommentje:
es mar ott tartunk hogy a menyasszonya kepes lenne szakitani is vele miattam ha tudna hogy velem boldog lenne. ez eleg durva de igy van
2011. júl. 27. 17:58
7/12 anonim válasza:
akkor a barátnős hozzászólásom elvetem. viszont a csajt nem értem akkor, ha tudja hogy meleg vagy mire számít, csodára? vagy esetleg bi vagy? nemtom de lesülne a képem ha lenyulnám a barátom csaját/menyasszonyát meg plána így vagy úgy, sztem ne chatelj vele.
8/12 A kérdező kommentje:
nemakarom lenyulni a menyasszonyat csak nagyon jo elvagyok a menyasszonyaval.jo el chatelgetunk sok kozos temank van
2011. júl. 27. 18:03
9/12 anonim válasza:
naja, ezt te így gondolod, de a csaj ezek szerint nem éppen ezen a véleményen van, ha ott hagyná érted a vőlegényét.
10/12 anonim válasza:
de amugy tenyleg...ha tudja a menyasszom,h homi vagy,akk miert szakitana a baratjaval Érted? ha mas nem,kerdezz ra tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!