Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen? Mert alig hiszem el.

Figyelt kérdés
Sziasztok... Nos.. a történetem, röviden a következő... Lassan 2 éve házas vagyok. A férjemmel rossz a kapcsolatunk.. sajnos a válás, már nem csak gondolat számomra, hanem cél.. Interneten keresztül ismerkedni kezdtem.. Először csak mosolyogtam rajta... Azután egy nagyon kedves ember barátságát találtam meg.... És most.... lehet, hogy naivnak tűnök... és ez érdekelne, hogy létezik e... Valaki tapasztalta e ezt az érzést.... Ahogy megismertem a múlt héten őt.... Mintha megfordult volna minden.. Olyan mintha ismerném... Olyan mintha éppen egyet szeretnénk.... Létezik ilyen? Nagyon félelmetes... Nem gondoltam, hogy valaha így fogok érezni.... Mindig a gondolataimban szerepel.... És ez olyan ijesztő.... Ahogy beszél... Amit mond... Pontosan olyan, amit szeretnék... És ő is így van velem.... (ezt ő mondta... ;-)....) Kíváncsian várom mit gondoltok erről...
2010. máj. 17. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is történt ilyen. 10 hónapig voltunk együtt. Teljesen kiegészítettük egymást, miután összeköltöztünk voltak súrlódások, de kiderült, hogy ő gyáva hozzám képest és nem tud harcolni a szerelmünkért. Szerintem egymásnak mi voltunk az igazik, de nem küdzött.

Fantasztikus érzés, de azért próbáld kicsit visszafogni magad.

Én is pofára estem, lehet ezért vagyok ilyen pesszimista:(

Remélem neked összejön!! Sok sikert.

2010. máj. 17. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
azt h mi a fäsznak mész hozzá egy férfihoz ha tudod h nem vagy monogám alkat?
2010. máj. 17. 17:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi... :D Na, jó.. Itt nagyon lelkesen írtam... amit érzek... De ezt kifelé egyenlőre nem mutatom... :) Pontosan azért, mert én is kaptam már az élettől... :D
2010. máj. 17. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:

persze, hogy létezik. remélem ő is így van ezzel.:)

(amúgy én pont ebben a hónapban fél éve, hogy láttam egy srácot..(megfigyeltem..xD és olyan aranyos okos meg minden.. szóval azt hallgattam miről beszél -.-" de olyan besza.ri vagyok nem mertem hozzászólni..) és most egy suliba fogok vele mennni..hát..biztos undinak tart..na mindegy..nem is tudom, hogy jött ez ide..xd) 14/L

2010. máj. 17. 17:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Nos ez nem monogámia kérdése... Mikor a párod lassan 11 hónapja nem nyúl hozzád... férfi létére... ne haragudj... Na, és még nagyon nagyon sok más dolog az, ami idáig fajult a lelkemben... Sajnos...
2010. máj. 17. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, lehetséges az ilyen, nem vagy őrült.. :) Sokan azért ismerkednek interneten, mert túl félénkek és nem mernek szemtől szemben kezdeményezni. Nekem is van egy ismerősöm aki chatelt egy férfival és kialakultak érzelmek, attól függetlenül, hogy nem találkoztak. Ha nem ápolják ezt a "kapcsolatot" akkor nyilván rövidesen elmúlik, mert nem tudsz olyan sok mindent hozzá kötni, ami rá emlékeztet. Maximum naplózott beszélgetések, smsek egyéb .. Előfordulhat, hogy akár ő a Te nagy Ő-d, de lehet hogy csak olyan jóérzéssel tölt el, hogy fontos vagy számára és legyezgeti a hiúságod.. Férjeddel ha ennyire félre siklott, mihamarabb ... :)
2010. máj. 17. 17:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi... kedves vagy.. :D

Nos, remélem jól fognak alakulni a dolgaink.. :D

2010. máj. 17. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!