Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dm-es tápszer úgyanolyan...

Dm-es tápszer úgyanolyan tápláló-hizlaló mint a drágább?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
Biztos hizlal az is, de szerintem nem véletlen van köztük lényeges árkülönbség! Szerintem ez olyan dolog, mint a tescos kóla meg a coca-cola. Az áruk nagyon más, meg a minőségük is... Ha már leguritok egy pohárral, biztos nem a tescos lesz az:) szóval én őszintén nem tudom, merném e adni a kicsinek ezeket a noname tápikat, inkább választanék egy középárasat, ha az ára ennyire meghatározó.
2009. ápr. 2. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Tegnap vásároltam Dm-es tápit,összehasonlitottam a másikkal.A különbség nem sok.Kérdeztem az eladót,mennyire keresett ez a fajta tápi.Azt mondte sokan veszik,és ö is ezt adta a fiának.
2009. ápr. 2. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
De lehet hogy az a " nem sok különbség" a lényeg? Húú, biztos hogy nem gáz?? Mégiscsak egy picibabának adjuk, nem mi esszük naponta....
2009. ápr. 2. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Ha megnézed a nevesebb és a noname tápszerek dobozán az összetételt, látszik, hogy nüansznyi különbségek vannak. Mindenféle, babáknak adható terméket alaposan bevizsgálnak és nagyon szigorú minőségellenőrzésii követelményeknek kell megfelelnie, hogy forgalmazható legyen.

Tehát: igen, ugyanolyan tápláló, mint a többi.

2009. ápr. 2. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ezek nem olyanok azért, mint a felnőtt termékek, hogy adjuk el olcsón a szart. ezeket nagyon komolyan vizsgálják, folyamatosan ellenőrzik. Nem hinném, hogy bármilyen lényeges különbség lehet közöttük. Az, hogy a dm a saját márkanevét használja, nem jelenti, hogy rosszabb mint egy hipp-es tápszer. Én ugyan nem adtam a babámnak, mert csak HA-t ehetünk sajnos, de szerintem ha nem lenne mindegy, mennyit adok ki érte, mert nem tudnám megfizetni a drágábbat, akkor nyugodt szívvel adnám oda neki a dm-eset is. Ha nagyon kételkedsz esetleg kérdezz rá a védőnőnél vagy az orvosotoknál, hogy mit szól hozzá. Lehet az is, hogy inkább ír fel nektek valamilyet, és így olcsóbb lesz a másik márkájú is! szerintem még ezt is meg lehet beszélni, ha normális a doki! Nálunk pl minden szart felír receptre, amit csak lehet, pedig már 7 hósak vagyunk. mindig azt mondja, fizetünk eleget a tb-nek, most valamit támogasson csak vissza belőle, ha már gyest nem fizetnek rendesen:-)
2009. ápr. 2. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem nagyon is jók a Dm-es tápszerek amik nem noname tápszerek, csak azért mert nem Reklámozzák minden percben a tv-ben. Mi most már 6 hós kora óta olyat adunk a kislányomnak aki most április 15.-én lesz 9 hós és megvagyunk vele elégedve és nem csak az ára elérhető. Különben egy nagyon kíváló német cég készíti őket és Németországba nagyon márkás tápszer ez a fajta. Nekünk legalábbis bevált, mondjuk én jeleztem a védőnömnek hogy már ezt használjuk és nem ellenezte.

8,5 hós kislány anyukája

2009. ápr. 2. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én megmutattam a védőnőmnek, azt mondta, tökéletesen jó. Azért is olcsóbb, mert saját márkanév alatt fut, és nem kell külön reklámra költeni.

Használom a DM-es tejpépeket is, a kalóriaértéke jobb, mint HIPP-é.

Német termék végül is, nem kínai.

2009. ápr. 2. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
tápszer és tápszer között nem sok a külömbség csak a drágábbnál a nevet fizeted meg..és 2 hónapja adok a fiamnak dm-st és jól lakik tőle semmi baja...szereti...és 80dkg hizik havonta...sztem add neki nyugodtan
2009. ápr. 2. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!