Dm-es tápszer úgyanolyan tápláló-hizlaló mint a drágább?
Ha megnézed a nevesebb és a noname tápszerek dobozán az összetételt, látszik, hogy nüansznyi különbségek vannak. Mindenféle, babáknak adható terméket alaposan bevizsgálnak és nagyon szigorú minőségellenőrzésii követelményeknek kell megfelelnie, hogy forgalmazható legyen.
Tehát: igen, ugyanolyan tápláló, mint a többi.
Én szerintem nagyon is jók a Dm-es tápszerek amik nem noname tápszerek, csak azért mert nem Reklámozzák minden percben a tv-ben. Mi most már 6 hós kora óta olyat adunk a kislányomnak aki most április 15.-én lesz 9 hós és megvagyunk vele elégedve és nem csak az ára elérhető. Különben egy nagyon kíváló német cég készíti őket és Németországba nagyon márkás tápszer ez a fajta. Nekünk legalábbis bevált, mondjuk én jeleztem a védőnömnek hogy már ezt használjuk és nem ellenezte.
8,5 hós kislány anyukája
Én megmutattam a védőnőmnek, azt mondta, tökéletesen jó. Azért is olcsóbb, mert saját márkanév alatt fut, és nem kell külön reklámra költeni.
Használom a DM-es tejpépeket is, a kalóriaértéke jobb, mint HIPP-é.
Német termék végül is, nem kínai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!