Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudhatom biztosan ha a...

Honnan tudhatom biztosan ha a pocakja fáj a babámnak?

Figyelt kérdés

Délutánonként szokott általában sírdogálni de valahogy sose vagyok teljesen biztos abban hogy a poci miatt sír.A gyógyszertári kikeverős görcsoldót meddig kell adni?Minden nap?Nem voltam ott mikor a doktornő felírta...így csak azt írta rá 3szor egy nap,de kaja elött?

Kezdő anyuka

2009. ápr. 2. 08:17
 1/3 anonim ***** válasza:
ha felhúzza a két lábát és ugy nagyon sír az pocak. szerintem hivd fel a dokit és kérdezd meg mikor javasolja az adását.
2009. ápr. 2. 08:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem könnyű ezt felismerni, mert az Én babám hasonlóan viselkedik ha fáj a hasa és ha enni kér. Ilyenkor megpróbálom szopiztatni, és ha látom, hogy nem kéri, illetve próbál enni, de közben összehúzza magát, felhúzza a lábát, akkor már tudom, hogy a hasi fáj. Szerencsére ritkán fordul ez elő. Adj Neki evés előtt Espumisan cseppet, Nekünk bejött.
2009. ápr. 2. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem azt mondta a dokim, hogy amikor faj a pocija, akkor kell adni, és 15-20 perc mulva hat.

hat ez nagyon mókás, mert 20 percnél tovább sose nyüglődik a pocija miatt..

nekem is gyógyszertári kikeverős van, nem tudom ugyanaz e, nekem azt mondta a dokinő, hogy max 4x egy nap.

ja, és azt is mondta, mivel a manóm csak egy hónapos, hogy ez nem jelenti azt, hogy hasfájós a babam, mas lesz a gond, mert az igazi hasfájás hathetesen kezdődik.. ez nem tudom jó e vagy rossz, gondoltam megosztom veled

2009. ápr. 2. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!