Honnan tudhatom, hogy biztosan van peteérésem?
Figyelt kérdés
Van valami "tünet" vagy biztosat csak az ovulációs teszt, ill. az ultrahang mutatna?2010. júl. 23. 12:46
1/3 anonim válasza:
Én ovulációs tesztet használtam és elsőre sikerült teherbeesnem. Szóval szerintem próbáld ki.
2/3 eszo válasza:
én éltalában megérzem, mert akkor szúrkáló érzés van a petefészkemnél..+ ragadós, áttetsző, tényleg olyan tojásfehérje szerű a folyásom..
figyeld a tested! üzenni fog!
De ha tutira akarsz menni, akkor ovu-tesztelj!
az uh-os követés is jó..de nem hinném, hogy azt bárkinek csak úgy csinálnak..de nem tudom az hogy megy..
meilőbbi babásodást neked!
3/3 anonim válasza:
Nem akarlak elkesrteni, de még az ovuteszt sem biztos. Nekem általában megvan az LH szintem, és lehet, hogy peteérés is van, de az ovu nem következik be:( pedig az ovuteszt is pozitv, csak épp a hőgörbén látszik, hogy nem volt ovu. Tuti biztosat nem tudsz, esetleg ha doki uh-on követi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!