Van az egészségpénztári kártyámon 26. 000 Ft, amit szeretnék a születendő babára levásárolni. Miket vegyek rajta, ti milyen dolgoknak, eszközöknek vettétek a legnagyobb hasznát szülés után?
Figyelt kérdés
Mik azok a dolgok, amiket mindenképpen érdemes beszereznem? Csak méretben kisebb dolgokat szeretnék venni, tehát gépeket - légzésfigyelő, csecsemőmérleg, ilyesmit - nem, inkább olyant, mint mellszívó, textilpelenka, bármi. Értelmetlen dolgokra, amiket nem ajánlotok, nem szeretnék költeni. Sok-sok ötletet kérek :)2009. ápr. 2. 07:27
1/7 anonim válasza:
Lázmérő orrszivo melltartobetét hirtelen ennyi ami nagyon kell és hasznos
2/7 anonim válasza:
A mellszívó és a textilpelenka(min. 15 db) valóban hasznos, érdemes beszerezni. Ezen kívül sterilizáló folyadék, etetőkanál, tejtartó pohár, vízhőmérő, műanyag lepedő, porszívós orrszívó, a kórházba eldobható pelenkázólap, szoptatós melltartó, tejelválasztást segítő teák és homeopátiás szerek, cumi -- a férjem ilyenekért szaladgált, amikor hazahoztuk a babánkat a kórházból :)
3/7 anonim válasza:
Érdemes még popsikrémet (pl. Sudocrem, Bepanthen), napkrémet (fontos, ha nyári baba lesz) venni, ezek általában drágák, de a gyógyszertárakban elfogadják az utalványt OGYI-s termékek vásárlására. A gyógyszertárban tudsz egyszerre több mindent beszerezni (lázmérő, orrszívó-porszívó, pelenkázó alátét...)
4/7 anonim válasza:
Nekünk a legkisebb pelenka kellett(2-5 kg-ig)azt így vettük,soudocream,lázmérő,porszívós orrszívó,nekem vitamin a szoptatás alatt,tena betét a szülés után,sterilizáló folyadék v.tabletta,melltartóbetét.De majd úgyis menet közben fog kiderülni,hogy mi kell még.
5/7 anonim válasza:
Én kétszer voltam nagybevásárláson egészségkártyával.
Előszőr a gyógyszertárban: Sudocream, fürdetőkrém (doki felírja, de én szerettem volna, hogy legyen otthon), hintőpor, alkohol, steril 10*10-es lapok köldökápoláshoz, steril vatta, fecskendő, pipetta, pelenka, popsitörlő. És vettem homeos bogyókat a szülésre illeteve tejserkentésre.
2. bevásárlás gyógyászati kellékesnél volt: orrszívós porszívó, lázmérő, eldobható bugyi nekem a kórházba, gumilepedő a kiságyba, haskötő, egyszerű mellszívó.
6/7 A kérdező kommentje:
Eddig köszi mindenkinek, jegyzetelek :)
2009. ápr. 2. 11:00
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nézd meg ezt az oldalt, [link]
Nagyon jó, igényes webáruház. Egészségpénztárban elszámolható dolgaik vannak. Nyíregyházán mindent kiszállítanak INGYEN. A szülészeten is mindenhol kint van az elérhetőségük.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!