Milyen termékeket vásároltatok egészségpénztári kártyára a terhesség, szülés során vagy a kisbabának?
Én is csak a terhesvitamint, és a mg-t vettem kártyán.
Boldog babavárást:)
Gyógyszertárban Gravidát és béres magnéziumot vettem ep-as kártyára, meg a páromnak supradine vitamint, mert azt is lehetett. A tena betétet, bugyit, sodukrémet (nem tudom hirtelen hogy kell írni a nevét) is.
És én is inkább a 4d uh-król meg a dokim magánrendeléséről kértem számlát.
Nekünk már elfogyott a lóvé az ep számlánkról, mert a cafeteriát táppénz alatt már nem kapom a munkahelytől, de a számlákat gyűjtöm, és novemberben befizetünk egy nagyobb összeget (a számlák ellenértékét) onnan visszautalják, de akkor ez már idei magánbefizetésnek számít, és a jövő évi adóbevaláss során vissza lehet igényelni a 30%-át a befizetésnek, amit szintén az ep számlára írnak jóvá. Mi most erre számítunk. Ez is jó módszer.
Én rengeteg mindent ep kártyára vettem.
Terhesség alatt: terhesteszt, Elevit, magnézium
Szülés előtt: pelenka, popsitörlő, homeos dolgok, eldobható bugyi + betét hozzá, babának a kencéi, lázmérő, hasszorító, vatta, mellszívó, légzésfigyelő, csecsemő mérleg
Szülés után és azóta: hideg párásító, terpeszpelenka, mindenféle gyógyszer, baba fogkefe,
Hirtelenjében ezek jutottak eszembe. Én a Babé termékeket is egészségkártyára vettem. Pelenkát és popsitörlőt viszont már nem veszek gyógyszertárban, mert ott horror az ára.
Szia! Terhességi teszt, Elevit? Magna B6, Tena betét+Tena bugyi, digitális lázmérő, a gyermekorvos által felírt termékek.
3hetes baba anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!