A feleségem 1 hét szülés utána már eljár tornászni. És elkezdett fogyókúrázni, Azt mondta hogy nem akar szoptatni ezért tápszert add neki. Én nem ezt az elvet vallom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én ezt túlzásnak tartom..Azért tettem fel a kérdést mert teljesen ki vagyok akadva.. Dolgozok én is meg ő is.. Azt mondta hogy 5 hónapon belül vissza akar menni dolgozni, és felvesz egy bébi csőszt. Ezen nagyon kiakadtam bevallom ordítottam vele.. Egy idegenre nem akarom bízni a gyerekemet.. Szóval mi lenne ha én maradnék otthon a kicsivel.. Köszönöm a válaszokat 30F2011. júl. 17. 18:41
21/27 A kérdező kommentje:
Hátha fogyókúrázik akkor elapad a tej amint említette az egyik kedves válaszoló .. Akkor nem is tudja lefejni a tejet..
2011. júl. 17. 19:43
22/27 anonim válasza:
Én irtam hogy elapad,akkor azt hittem hogy egy hetes a baba,de azóta irtad hogy 4hetes, a szopi része már eluszott szerintem.ha eddig nem szoptatott akkor már szinte biztos hogy nincs teje.
23/27 Brigitta04 válasza:
Szia.
Én csak annyit szeretnék,hogy ritka az a férfi-férj aki hasonlóan gondolkodik és azt le is meri írni egy ilyen forumon!:)
24/27 anonim válasza:
Ha eddig nem szoptatott es 4 hetes a baba, akkor mar nem fog szoptatni. Ezen nem most kellene elgondolkodni igy utolag kerdezo...
25/27 anonim válasza:
nem lehet, hogy a feleséged önértékelési gondokkal küzd? én is végig egy bálnának éreztem magam terhesen, ha a férjem nem mondogatta volna, hogy gyönyörű vagyok, és szeret engem, szerintem ki sem lépek az utcára :(
vissza akarja nyerni a régi formáját, ez természetes, de nagyon elkapkodja! az anyaság egy életre szól, nem? :/
ha nincs más, maradj otthon te a picivel...
26/27 anonim válasza:
Én azon akadtam ki, hogy nem akar vele otthon maradni, meg ez az egész.. Remélem "megjön" az esze. Bocsi, tulajdonképpen semmi tanácsot, és újat nem írok.
27/27 anonim válasza:
Ezt mondjuk szerintem is a baba vállalás előtt kellett volna megbeszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!