Mennyitől számit egy 2 hónapos baba lázasnak? A 37.6 az már láz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 11:03
1/4 anonim válasza:
A babák normál hőmérséklete max. 37,5 fok, tehát az 37,6 az gyenge hőemelkedés. Mérd meg 10 perc múlva, lehet hogy csak bemelegedett, ha popóban méred, hagyd kicsit szellőzni pelus nélkül.
2/4 anonim válasza:
37-38:hőemelkedés;38-tól van láz;
3/4 anonim válasza:
Ezt hol mérted? Ha popsiban, akkor levontad már belőle a 0,5 fokot? Egyébként szerintem ez még nem láz, de több információra volna szükség!
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem a kislányom nemrég volt beteg, és láza csak este volt. 38,5. a doki azt mondta, hogy 37-37,5-ig nem kell csillapítani, de ha egész nap hőemelkedése van, és az 37,5 fölött van, akkor lehet adni egy fél kúpot.Persze ez csak akkor, ha beteg. A tartós hőemelkedés sem jó. 37,5 alatt nincs teendő, csak figyelni, hogy ne menjen föntebb. Én a 38at sem rögtön húztam le, vártam pár percet, hátha csak bemelegedett. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!