Tegnap derült ki hogy kis kukisom van. Eddig lánynevekben gondolkodtam. Ti hogyan hívnátok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 06:59
11/24 anonim válasza:
nekünk Milánunk van, de versenyben volt a Zalán és a Levente is
13/24 anonim válasza:
Nekem Botondom van. Tetszett még a Gellért és a Barnabás is.
14/24 anonim válasza:
Nekem tetszik a Kilián,Krisztián,Kevin,Levente,Dominik,Ármin,Milán,Norbert,Ádám,
16/24 anonim válasza:
Nekem Bendegúz Krisztiánom van;de ha majd a tesó is fiú lesz,ő Alexander;Alex;...devan a családban:Barnabás;Bálint;Patrik....
Gratulálok!
17/24 anonim válasza:
nekünk Benjáminunk van, unokatesóméknak Gergőjük:)))
18/24 anonim válasza:
Nekünk a Nimród név időközben nagyon megtetszett, így az eredetileg tervezett Ádám nevet lecseréltük. Nem bántuk meg, mert mindenki el van ájulva a nevétől.
19/24 anonim válasza:
Nekünk meg Áron! De tetszett még az Ákos is!
4 és fél hós kisfiú anyukája
20/24 anonim válasza:
Szia.Nekem is kisfiam van,mi sem tudtunk csak lány nevet,aztán a párom talált fiú nevet is:Armand lett.Mi direkt olyan nevet kerestünk ami nem hétköznapi,hát bejött,mert szinte mindenki meglepődik amikor kérdezi,hogy mi a neve,de eddig mindenkinek tetszett:)
7hós manó anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!