Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell járóka a babának? Most...

Kell járóka a babának? Most három hónapos és gondolkodtam raja, h. nem-e kellene neki egy hely pl. a nappaliban, ahol eljátszhatna.

Figyelt kérdés
Szokás ez még?
2008. dec. 5. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekünk van, és nagyon szereti a lányom. Sokat szokott benne lenni, főleg ha dolgom van. Odgurítom ahol éppen vagyok,így mellettem van, de mégis tudom csinálni amit kell. 3 napja állt benne fel elöszőr. Nekünk fa van, de sokat szeretik a hálósat. Szerintem nagyon jó találmány:)
2008. dec. 5. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is most jött el az ideje, hogy jó lenne ha lenne. Egy utazóágy van anyuáknál vidéken, onnan majd elhozzuk karácsonykor, de addig bajban vagyok, mert 5,5 hós lányom forog mint a körhinta...:-) Az ágyon nem hagyhatom, a földön a játszószőnyegen meg lemászik, és az ágy alól kell kiszedni...:-)

A konyhába nem viszem most ki, mert ott nincs fűtés, de ha lenne, oda is abba vinném magammal. )jövő nyáron ez már nem kell majd.

Szóval ha van hely rá, tuti jó találmány.

(mert az ágy alvásra való, nem játékra, és a járóka mobilisabb, pont nappaliba való:-)

2008. dec. 5. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a konyhában van. Másképp nem tudom megoldani a főzést, mert mindig láb alatt van, félek, hogy rálépek, rácsapódik a forró kaja v. bármi. Kicsi a konyhaszekrényem, aminek ki tudja nyitni az ajtaját, nem tudok úgy pakolni, hogy ne vegyen elő olyan dolgot amivel esetleg kárt ne tegyen magának és még sorolhatnám az elsőre veszélytelennek tűnő dolgokat. Onnantól, hgy mászik egy baba nem mondhatod azt neki, hogy "ott maradsz, mert anya a forró tésztavizet önti le a lefolyóba" v. bezárjam a szobába? Akkor már sokkal jobb a járóka, azt az 5 percet, amíg odateszem az ételt v. leöntöm a forró vizet kibírja a járókában és lát engem. Többet egyébként nincs benne, de nem is akarom. Amikor feltettem a kaját kiveszem, sétálunk, kinyithatja a szekrény ajtaját, megnézi az edényeket, de tudok rá figyelni, ott vagyok vele, nem tehet kárt magában. Vagy, ha valaki csönget és ki kell szaladnom a kapuhoz beleteszem és nem izgulok azon, hogy magára ránt valamit. Amíg kicsi volt és a konyhában voltunk beletettem a játszó szőnyeget, így látott engem és közben eljátszott. Ha lesz második babám nála is fogjuk használni. Nekünk fa járókánk van.
2008. dec. 5. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia.Nekünk van,és én imádom.Szerencsére a baba is(6.5 hós)Az étkezőbe van téve,így ha a konyhában vagyok lát és nyugodtan eljátszik.A mienk hálós,4 kapaszkodóval.Nagyon praktikus dolognak tartom!2 gyerekes anyuka
2008. dec. 5. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekünk is van fából. Nagyon jó. A hálósról viszont azt olvastam hogy rontja a baba látását. Nemtudom, lehet benne valami. Nézz esetleg utánna bővebben. Remélem tudtam segíteni.
2008. dec. 5. 10:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor karácsonyra járókát kap :)
2008. dec. 5. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!