Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beadatjátok babátoknak a...

Beadatjátok babátoknak a bárányhimlő elleni oltást? Mikor?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 15:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
63%
Nekünk egy genetikus professzor levezette szépen, hogy mennyire károsak ezek az oltások, sokkal károsabbak, mintha elkapná a betegséget a gyereke. Szövödménye pedig mindennek lehet, a legyengült immunrendszerű embereknél jelentkezik leginkább és a sok oltástól (de akár csak egyetlen védőoltástól is) nagyon legyengül a kisgyerekek immunrendszere. Létezik statisztika is arról, hogy azok a gyerekek, akiket a szüleik beoltattak több minden ellen (ez csoportokra van szedve, hogy mi ellen, illetve vércsoportokra) és, hogy később milyen szörnyű következményei lettek, nemcsak gyerekkorban, van, akinél már csak 20 éves kora után jelentkezik ilyen olyan betegség, köztük a leggyakoribb a rák. Ez nem ijeszgetés, mert tényeleg nem akarok vitatkozni, csupán védekezem, hogy én pont azért nem oltatom be magam vagy a gyerekemet, mert nagyon jólt tudom, hogy mivel jár. Azok az orvosok, akik javasolják az oltásokat vagy nem értenek hozzá vagy meg vannak vásárolva, mert a védőoltások nagyon nagy üzlet, iszonyatosan nagy pénz van benne. De, hogy mit tartalmaz, arról inkább ne beszéljünk. Mert, lehet, hogy egy adott betegség ellen immunitást kap az illető (persze, nem 100%os a garancia), de rengeteg más betegséggel szemben viszont gyengül az immunrendszer védekezőképessége. Lehetne erről regényeket írni, de akkor is két csoport maradna, aki oltat és aki ellene van.
2011. júl. 14. 21:46
 22/22 anonim ***** válasza:

[link]

Én is ezért oltattam be az óvódás fiamat, hogy ha egy mód van rá, akkor ne hozza haza a 4 hónapos kicsinek. Tudom, hogy ez még nem jelenti azt, hogy így is lesz, de azért 1 fokkal nyugodtabb vagyok.

2011. júl. 14. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!