Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes kisfiú, evés után...

4 hetes kisfiú, evés után mindig bukik, de utána még enni kér, adhatok neki?

Figyelt kérdés

Anyatejes baba, hiába a speckó tápszeres előetetés, folyamatosan bukik, még evés után 1 órával is akár. Csak be vagyok tojva, mert bukás után sír, mert éhes, rohanna a cicre, de én meg nem merem neki adni, nehogy többet bukjon.

Mit tegyek?

2011. júl. 14. 14:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

8:57

Az én lányom is hason alszik születése óta. Én is a bukás miatt nem mertem hanyatt letenni, nehogy félrenyelje ami visszajön. Egyébként nem is tud elaludni háton, csak ha nagyon fáradt, de akkor csak rövid időre.

2011. júl. 15. 16:31
 22/25 A kérdező kommentje:
A hason alvást csak azért kérdeztem, mert valaki megdöbbent azon, hogy egész éjjel hason altatom "felügyelet" nélkül. Eddig, meg nem aludt hason, mert nem maradt meg úgy, és mindenki azt kérdezte, hogy miért nem hason altatom. Hülyét kapok már:-)
2011. júl. 15. 20:28
 23/25 A kérdező kommentje:
Mai nap csak kétszer bukott, a második kicsit több volt, de nem volt "ijesztő" mint az eddigiek. Aludni nem aludt, de nem a bukás miatt...hanem nem tudom mi miatt, a szomszédék azt mondják, hogy az időjárás miatt. Fene tudja. Viszont jól elfáradt, most alszik mint a tej:-) Hason:-))
2011. júl. 15. 20:30
 24/25 anonim ***** válasza:

8:57 és 16:31

Örülök, hogy bevált az etetés közben is megbüfizteted módszer. Aludni valószínűleg az idő miatt nem alszik. Tegnap az én lányom is elég sokat volt fönt, de este már 9-kor aludt( egész reggel fél 7-ig). Őt a meleg általában elnyomja, de tegnap elég szeles volt az idő. Most ő is jóllakott és alszik, mint a tej. :-)

2011. júl. 16. 11:24
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy néz ki, hogy beválik ez a módszer...Mégegyszer köszönöm:-)
2011. júl. 16. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!