4 hetes kisfiú, evés után mindig bukik, de utána még
enni kér, adhatok neki?
Figyelt kérdés
Anyatejes baba, hiába a speckó tápszeres előetetés, folyamatosan bukik, még evés után 1 órával is akár. Csak be vagyok tojva, mert bukás után sír, mert éhes, rohanna a cicre, de én meg nem merem neki adni, nehogy többet bukjon.
Hidd el, nem teszel rosszat! Annyit azonban tanácsolnék, hogy 3 órán belül mindig az üresebb cicire tedd vissza a picit! Így elkerülheted azt, hogy túl sok első tejet szívjon, aminek a nagy cukortartalma valóban hasfájást okozhat! Mi se óramű pontossággal eszünk, egy 4 hetes babában sem működik stopper :)
2011. júl. 14. 15:22
12/25 A kérdező kommentje:
Oké, ezt megfogadom:-)
köszi:-)
2011. júl. 14. 15:25
13/25 anonim válasza:
Az én babám is nagyon bukós, mostanában kezdi talán kinőni, már 4 hónapos, de még mindig szokott bukni. Én soha nem nézem az időt, ha cicit kér, akkor adok neki. Van amikor csak iszik, van, hogy csak cumizik rajta. Azt vettem észre, hogy minél ritkábban etetem, annál mohóbban eszik, és így nagyobb az esélye, hogy bukni fog. Mi megemeltük az ágya végét, alá tettünk két könyvet, így valamelyest jobban bent marad a kaja. Van, amikor ő is nagyon sokat bukik (ő is, meg én is át kell, hogy öltözzünk, pedig pelussal a vállamon büfiztetem), meg kaja után 1-2 órával is, de a súlya szépen nő, így nem aggódok. Meg nekem még az is könnyebbség, hogy a lányom, aki már 5 éves lesz, ugyanilyen volt :)))
2011. júl. 14. 16:43
14/25 anonim válasza:
Az anyatej hamar ürül.két óránkét evett az én fiam.akkor már nyugodtan adhatsz neki enni.
2011. júl. 14. 16:57
15/25 A kérdező kommentje:
Mi is felemeltük az ágyát...talán így jobb. Igen, az átöltözés nálunk is divat lett:-)Én már csak melltartóban büfizetetem:-))
Engem az zavar nagyon,hogy nem tud aludni, mert ha bukik akkor felébred,és nem tud vissza aludni,mert folyton nyeldes szegénykém.
2011. júl. 14. 20:54
16/25 anonim válasza:
Az én kislányom is sokat bukott, rosszul aludt és elég sokat sírt. Aztán kipróbáltam, hogy etetés közben is többször megbüfiztetem. Nekem bevált. Sokkal jobb a közérzete, jól alszik és csak olyankor bukik, ha túleszi magát. Ő ugyanis olyan, hogy amíg van a ciciben tej, addig eszik. Utána meg "büfipacákat" dobál a földre. (Úgyhogy már csak a folyosón büfiztetem evés után, mert onnan könnyű felmosni a tejcit.)
2011. júl. 15. 08:57
17/25 A kérdező kommentje:
Elmondom mit csináltam másképp tegnap délutántól: Itt írta valaki, hogy rossz a szopási technikája, sok levegőt nyel. Próbáltam úgy szoptatni, hogy minél nagyobb részt kapjon be a mellbimbómból. Sikerült. Etetés közben többször (eddig csak egyzser büfiztettem) felültetem, és büfiztetem.
Meglátjuk mi lesz:-) Eddig jól alakul, mert alig bukott, és tegnap aludni is tudott.
2011. júl. 15. 11:18
18/25 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: Ugye nem baj, ha hason alszik??
2011. júl. 15. 11:21
19/25 anonim válasza:
Tegnap 16:43-as vagyok.
Nekem már a kórházban is hason aludt, azóta is csak úgy tud aludni. Én a bukás miatt jobban félnék, ha a hátán aludna. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!