Egy éves kisfiamnak ajánlanátok nagyon jó készségfejlesztőt? Akár játékot, akár járgányt, mindegy. Nehezen tudom már lekötni, eleven kisfiú, és ötletem sincs.
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm az ötleteket, segítséget!2011. aug. 10. 22:04
1/4 anonim válasza:
A zenélő, mozgó játékok lehetnek jók, pl. Fisher P.-ok eléggé ott vannak.. És vannak kifejezetten fiúcskáknak valók.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
az én fiam most volt 1éves,fisher price tanuló autót vettünk neki,és imádja....reggel mikor felkel,az az első hogy már megy oda hozzá,lefekvéskor onnan kell elhozni hogy jöjjön már aludni....nagyon szereti,a legjobban az tetszik neki hogy egyedül tud vele menni,(járás segitő)meg hogy zenél-beszél,olyanokat kacag rajta,hihetetlen...úgyhogy ez szerencsére nagyon jó választás volt,és árba is jól kifogtuk,12 ezer ft-ért. volt az intersparban.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!