14 hónapos a fiam gyesen vagyok itthon vele fel vagyok háborodva elakarja a kormány venni a családi pótlékot ti mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 20:13
11/22 anonim válasza:
ugy nézki öket nem érdekli hogy mi hogy birjuk .Leszegényedünk peddig mi nem tehetünk arrol, hogy ök a mi pénzünket( a mit küldtünk nekik a keresetünkböl szorgalmasan )nem tudták beosztani nem tudtak belöle gazdálkodni.
12/22 anonim válasza:
Én is meg vagyok ijedve,de:
1: Még nem szavazták meg sem az új miniszterelnököt,sem pedig a megszorítócsomagot.
2: Nem veszik el a pénzt,csak nem emelik a csp-t. A gyedet pedig ha megszavazzák,csak azokra fog vonatkozni akik utána szülnek.
13/22 anonim válasza:
Utolsó válaszoló:Hát kicsit megnyugtattál, remélem igazad van.;)
14/22 anonim válasza:
Befagyasztás nem emelést jelent. Hiába lesz infláció, a csp. uannyi marad mint ma.
15/22 anonim válasza:
Mi az, hogy a "kormánynak az összes pénzünk kellene"??? Ez nem a ti pénzetek! Ezt csak úgy kapjátok!
16/22 A kérdező kommentje:
én most a csáládibol meg a gyesből nevelek 2 gyermeket meg amit a férjem keres ha nem lesz akkor mit csinálok nem elég adót fizetem már életembe ez a gyerekeknek jár!!!!
2009. ápr. 1. 08:56
17/22 anonim válasza:
MICSODA??????
EZT CSAK ÚGY KAPJUK NEM A MI PÉNZÜNK????? NA SZÁLLJ MAGADBA NAGYON SEBESEN!!!!!!!
18/22 anonim válasza:
Csak úgy kapjuk????????!!!!!!!!!
19/22 anonim válasza:
Ez mi????Húú, ha ezt a szemembe mondtad volna.....
20/22 anonim válasza:
Aki ilyet ír, hogy nem a mi pénzünk, csak úgy kapjuk, az vagy nem dolgozott még soha, vagy nincs gyereke!!!! Nem tudom, te mit szólnál a mi helyünkben?!? Azt talán, hogy igazuk van? Bár, kár egy ilyentől értelmes választ várni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!