Gyógyszertári popsikenőcs? , fel vagyok háborodva!
Figyelt kérdés
Az orvostól kértem most receptet, mert írtátok ti is, hogy olcsó, erre bementem a gyógyszertárba: a krém (unguentum neonatorium) 262,-Ft+készítési díj: 262,-Ft+doboz: 62,-Ft, azaz 586,-Ft-ba került egy tégely! Itt olvastam, hogy 300,-FT-ért veszitek, nagyon kiakadtam! Ennyiért már márkásat is kapok! Máshol is ennyibe kerül?2011. jan. 19. 13:24
1/10 anonim válasza:
Én is kikértem az unguentum infantum fonoIV.-t rá van írva a receptre hogy 211 ft.Nőci bepötyögi 621ft.Mondom jó akkor köszönöm nem kérem.elvittem a városba mi falun lakunk ott csak 310 ft-ba került.Ez a patika és patika közti külömbség!
2/10 anonim válasza:
Tudom, hogy patika és patika közt is van különbség. Én ennyiért veszem ha nincs kiírva. Legközelebb kérdezz utána egy másik helyen.
3/10 anonim válasza:
Csak 600 forint??? Krém nálunk 441 ft, magisztációs dij (az h beletöltik a tégelybe...) 459!!!!!!!!!!!!!! Azt hittem lesz.pom magam!!! És plusz a tégely....
4/10 anonim válasza:
Nállunk össze-vissza mindenestől 260 ft!!!!!!!!!!!
5/10 anonim válasza:
Én is összvissz kétszázvalamennyit fizetek érte. Ha recept nélkül kérem, akkor ötszázvalamennyi. Pingvin patika
6/10 A kérdező kommentje:
Recepttel kértem, és arra ennyi! én is azt hittem elájulok. Székesfehérváron nem tudjátok hol olcsó? köszi!
2011. jan. 19. 18:15
7/10 anonim válasza:
14.31 es vagyok, én is receptre vettem!!...És 900 forintot fizettem! Felháboritó hogy a krém olcsóbb mint az a "munkadij" mig megtöltik azt a kis tégelyt!!
8/10 A kérdező kommentje:
Szia,én is ezen akadtam ki, hogy mi az, hogy munkadíj...hát nem ezért kapják a fizetésüket, nem ezért alkalmazzák őket? A dobozokat elolvasni és kiadni egy szakképzett eladó is tudná. Én se számítok fel a munkahelyemen pl. postázási díjat, mert becsomagolok egy levelet.
2011. jan. 21. 11:37
9/10 anonim válasza:
Szia. Szerintem azért fizettél olyan sokat, mert azt a fajta Unguentum Infantumot ők keverték. Ugyanez az Unguentum Infantum csak gyári csomagolásban pl. Naturland (kék dobozos), Uzsoki(zöld dobozos), tényleg csak 260 Ft receptre. A patika éppen azt adja ki neked amelyikből van pont raktáron náluk. Máskor kérdezz rá, melyik van.
10/10 anonim válasza:
Szió,
amit én használok az 3000 Ft, de 3 hónapig elég a babának.
A nagyobbik fiam keze ekcémás, arra is azt kenjük - ezt is bőrgyógyász javasolta, valamint az én kezem nagyon kiszáradós, szóval a frezidermes babakrém nálunk multifunkci szerepet tölt be :)
3man használjuk tehát 3 hónapig és meg vagyok vele elégedve!
Kiadós, kevés kell belőle és nagyon hatásos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!