Koraszülött babák anyukái! Hány kilósan lehet hazavinni egy koraszülöttet? Fel vagyok háborodva.
Egy ismerősünk kicsit elvont figura, a feleségével együtt, szerintük az orvostudomány már ellenünk van nem értünk, így a terhesség alatt is alig mentek vizsgálatra, ultrahang pl ki volt zárva, mert szerinte az káros a babának. Meg azért nem mentek dokihoz rendesen, mert nekik mindegy, ha beteg lesz, akkor is elfogadják. Próbáltam győzködni, hogy nálunk pl méhlepényprobléma volt, ami nem derült volna ki doki nélkül, és meg is halhattunk volna, de nem foglalkoztak vele.
A baba 1 hónappal kb előbb született, valami születésházban, (Németországban élnek, mi is), és egy órával a szülés után már otthon is voltak mind. A baba másfél kiló!! Hogy lehetséges ez, nem bírom felfogni. Szerintük teljesen egészséges. (Én kórházban szültem itt, minden oké volt, de nem gondoltam, hogy ilyet itt megengednek..)
Győrben 2 kg-val lehet hazahozni, bár az én lányom 29 hétre született és 2,6 kg-al hoztuk haza mert 2 hónapig szondával tudott csak enni és nem engedték haza amíg nem tanult meg üvegből enni.
Remélem a babának nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!