Akik babája vegyesen (anyatej + tápszer) eszik! Hogyan csináljátok?
Én eddig úgy csináltam, hogy alvás után tisztába tétel, cici, majd ha kér még, akkor tápszer. (erre szinte mindig szükség van)
Most azt tanácsolta a védőnő, hogy ne etessem vegyesen egy étkezésen belül, és várjam ki a 3 órát az evések közt, mert fájni fog a hasa a picinek. Tehát egy evésre cici, következő alkalommal tápszer.
De nekem a picikém a cici után szinte mindig éhes marad, akkor hogy várjam ki a 3 órát????
először mindíg a tejcsit kapta utána a tápszert
eleinte még fontos a 3 óra de ettől lehet eltérés
ha alszik például és letelt a 3 óra de előtte jól lakott
és azért nem ébred fel nem kell felrázni semmi baja nem lesz ha 1 óra múlva cicizik csak..
" De nekem a picikém a cici után szinte mindig éhes marad, akkor hogy várjam ki a 3 órát???? "
sehogy ! utána adj neki még tápszert, hadd lakjon jól
ha úgy látod hogy kevés a tejed adj neki tápszert mindenképp.
sajnos én is végigmentem ezen a tortúrán..
kitartás :)
16 hós kislány anyukája
Köszönöm, mindenkinek!
Kedves legutóbbi válaszadó!
Hogyan tértél át a 3 óránkénti etetésre?
Mert nálunk is ugyanaz a helyzet. A kórházban alig kaptunk tápszert, pedig ott még egyáltalán nem volt tejem.
És az én kicsim is többet eszik (két hetesen általában 90 ml tápszert, de van, hogy a 120, 150-et is kéri -persze ehhez több idő kell, ilyenkor egy-két órán át eszünk.)Már én is bele vagyok fáradva. Van, hogy azt hiszem már végeztünk, majd 10-20 perc múlva ismét eszeveszett módon keresi a cicit/kaját.
Szóval hogyan sikerült az átállás? Gondolom, sokat sírt eleinte a kisbabád. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!