Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hiszti, nevelés kérdés?

Hiszti, nevelés kérdés?

Figyelt kérdés

Hol van a határ? Mikor mondjátok, hogy csak hiszti, s nem szabad hagyni, hogy ő irányítson?

Kisfiam 7,5 hónapos, nagyon mozgékony, pörgős baba. Soha nem voltam a sírni hagyás híve, csak velem tudott elaludni, kivettem a járókából ha sírt, inkább cipeltem magamon. Az még oké, hogy a babakocsiból fél órán belül kikönyörgi magát, de már a mi ágyunkban sem tud este elaludni, pedig egy óráig csak cumizik a cicin. Kiságy kizárva, úgy üvölt, hogy az kegyetlen. Veri a fejét a rácsba, stb. Ha kiveszem, rögtön abbahagyja.

Olyan nehéz megállapítani, hogy csak hiszti, vagy valami baja van..mert ha kézben van, egy hangja sincs...De ha vmi baja van, segíteni szeretnék neki.

De......Nagyon nem szeretném, hogy elkényeztetett, hisztis baba legyen...

Szerintetek tűrjek még és jobb lesz a helyzet, vagy már nevelni kellene rendesen?De hogyan?Ekkora gyereknél hogyan csináltátok?

Pl. az elmúlt 6 hétben 6 foga bújt ki. Biztos ettől is hisztis...De mindig van valami ugye, amire fogni lehet..Meleg, hasfájás, rossz nap, fejlődési ugrás, stbstb...

A fiam nagyon határozott személyiség. Mit javasoltok?

2011. júl. 12. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én felkapkodtam őket,nem hagytam sírni,együtt aludtunk.4 gyerekem van,már 9-7-5-5 évesek,úgyh azt hiszem,ha lenne böjtje a dolognak,azt már tapasztaltam volna.

Nem lettek elkényeztetett,hisztis,szófogadatlan,neveletlen kölykök.Sőt,kifejezetten jól neveltek,megfelelő módon szófogadók,átlagosan vagy annál kevésbé hisztisek-nagyon jól kezelhető gyerekek.Régóta egyedül alszanak,nagyon kíváncsi,érdeklődő gyerekek,nem lógnak rajtam.

Ezeket azért írtam,h lásd,nem lesz feltétlenül elkényeztetett gyereked attól,h nem hagyod sírni.

2011. júl. 12. 17:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam mint ti. Na aztán szépen elővettem az Aludj jól gyermekem c. könyvet és rend lett. Első két este úgy üvöltött mint a sakál, de 3. nap már csak betettük a kiságyba, megvolt a mese és már aludt is mint a kisangyal. Napközben is sokkal jobb lett a kedve, mert kipihenten ébredt.
2011. júl. 12. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!